Die chocoladerepen van Tony’s Chocolonely’s zijn echt hemels en kunnen ook heel goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld een taartrecept. Het is alleen wel jammer als je absoluut niet kan bakken… Gelukkig is daar nu een oplossing voor: je kan de Tony’s Chocolonely’s taart namelijk gewoon kopen in de winkel! Dat is echt het beste nieuws ever!

Ben je een kluns op taartengebied of heb je gewoon geen zin om lang in de keuken te staan? Dan hebben wij de oplossing voor je! Bij de Bijenkorf kun je de Tony’s Chocolonely’s taart namelijk gewoon in de winkel kopen!

Taartenservice

De Bijenkorf is met het idee van deze taart gekomen om te vieren dat hun taartenservice niet alleen in de winkel maar nu ook online verkrijgbaar is. En omdat het bijna Pasen is, hebben ze dus de limited edition paasreep van Tony’s Chocolonely’s ervoor gebruikt. Wil je ‘m bestellen? Doe dit dan online voor 00.00 uur en haal ‘m de volgende dag bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf naar keuze op.

Smaak

De nieuwe taart van de Bijenkorf is gemaakt van melkchocolade met citroen en meringue. Echt een toevoeging voor aan je Paasontbijt dus (of als een lekker tussendoortje ?)! De Tony’s Chocolonely’s taart is voor €12,95 te verkrijgen bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Voor de vegans onder ons: deze taart is helaas niet gluten- of lactosevrij.