Wij zijn dol op alles wat zoet is, maar donuts zijn toch echt wel onze favoriet! Wij zijn dan ook super blij dat de Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts een aantal vestigingen in Nederland heeft. Maar we worden nog blijer: de donutzaak opent namelijk een nieuwe vestiging in het zuiden van Nederland en dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan!

Nieuwe vestiging

Dunkin’ Donuts heeft met de nieuwe vestiging in totaal elf zaken in Nederland. Naast Amsterdam, Hilversum en Utrecht volgt nu dus ook Eindhoven. Binnenkort volgt zelfs Tilburg nog! De donutzaak in Eindhoven wordt erg hip: het zal namelijk ingericht worden volgens de nieuwe internationale huisstijl met daarbij een aantal retro aspecten zoals het klassieke Dunkin’ Donuts logo. Sowieso Instagram waardig dus ?

dunkin' donuts

Uniek concept

Eindhoven krijgt een uniek concept: ze komen namelijk met het ‘create your own donut‘ concept, waarbij je dus naar eigen wens je donut kan samenstellen. Dat is toch geweldig nieuws?! En het wordt nog beter, lees snel verder om erachter te komen!

Opening

Op woensdag 11 april gaan om 7 uur ’s ochtends de deuren open van de vestiging in het Piazza winkelcentrum van Eindhoven. Naast dat de opening natuurlijk hartstikke feestelijk wordt, hebben ze ook nog spectaculaire prijzen. De eerste honderd bezoekers winnen namelijk een jaar (!) lang gratis (!) donuts! We donut care hoe ongezond het is, wij willen het gewoon! Kom maar hier met die donuts!

Welke donut lover moet dit weten?!