Dagdromen, wat kan het toch heerlijk zijn. Dromen over verre reizen naar tropische eilanden, geld verdienen zonder te werken en daarmee een kast vol Gucci schoenen hebben (ja de slippers met bont). Zou dat niet heerlijk zijn? Toch worden deze dagdromen vaak verstoord door de realiteit, want ja we moeten werken voor ons geld en tropische eilanden zijn misschien meer iets voor een honeymoon. Toch maakt dit dromen ons gelukkig, want zo blijven we doelen stellen en dingen hebben om voor te streven.

Geluk is nou eenmaal een breed begrip. Zo is dit voor iedereen anders en kan niemand voor jou bepalen wat je nou echt gelukkig zal maken. Maar dit is niet erg, want geluk kiest iemand niet voor je uit. Geluk moet je zelf maken. Uiteraard is dit een vraag waar niemand het antwoord voor jou op weet, aangezien dit van persoon tot persoon verschilt. Toch staat er één ding centraal bij het maken van geluk en dat is liefde.

En voor al de single ladies, don’t worry, want hier hebben wij echt geen partner voor nodig. Zelfliefde is namelijk het belangrijkste wat er is. Je kan immers alleen liefde geven als je jezelf ook lief hebt. Pas vanaf het moment dat je jezelf omarmt zijn de stapjes naar geluk dichterbij. Accepteer wie je bent, wees trots op je sterke kanten en omarm je zwakke punten, die hebben we namelijk allemaal. Vanaf het moment dat je dit doet en je lekker in je vel zit, zal je dit uitstralen en zo mensen aantrekken. Vrienden, liefde maar ook succes in wat je doet. Kleine dingen die je stuk bij stuk een compleet en gelukkiger mens zullen maken. Als we stukje bij beetje elke dag aan onszelf werken, onze super powers ontdekken en dingen doen waar we blij van worden, dan is een ‘happily ever after’ echt niet onmogelijk.