Een uitstekende stad voor een trip met je vriendinnen is Den Bosch. In deze stad kan je prima een dag (of een nacht) vermaken en middels dit artikel delen we graag de beste tips om van jouw trip een succes te maken.

sushi

Heerlijk shoppen in Den Bosch

Winkelen in Den Bosch is fantastisch. De stad bruist en heeft een geweldig assortiment aan winkels. Van de winkels die je in iedere winkelstraat tegenkomt, tot aan wat meer chique merken: in Den Bosch vind je genoeg aanbod voor iedere shopper. Wissel het winkelen af met drankjes op het terras en geniet van het uitzicht. Vanaf de Markt heb je zicht op al het winkelend publiek. Ook vinden er vaak evenementen op de Markt plaats, dus wellicht zit er tijdens je bezoek iets tussen wat je leuk vindt!

Ga sushi eten in Den Bosch

Een dag shoppen is natuurlijk niet compleet zonder sushi! Sushi eten in Den Bosch kan bij Sakana. Bij het All You Can Eat-restaurant schuif je zo aan voor een heerlijk diner. Al je vriendinnen kunnen iets kiezen wat ze lekker vinden: de kaart is enorm groot en zo is er keuze voor iedereen. Geen fan van sushi? In Den Bosch vind je talloze restaurants met leuke aanbiedingen voor drie-gangendiners!

Bezoek de bioscoop

Na het sushi-eten, is het tijd voor een activiteit! Den Bosch heeft een prachtige bioscoop waar alle nieuwste films draaien. De bioscoop is de perfecte locatie om even uit te buiken van het eten en bij te komen van de hele middag winkelen. De voeten lekker ontspannen, knoop los (dat kan in het donker!) en genieten van een leuke film.

Stappen in Den Bosch

De nacht is nog maar jong. Na de bioscoop kun je prima stappen in Den Bosch. Sterker nog: het centrum van Den Bosch is ’s nachts net zo sfeervol is overdag! Restaurants veranderen naar de hipste bars waar je naar hartenlust wijn, cocktails en mocktails kan drinken. De leukste bars vind je aan de Parade in Den Bosch. Dit is de straat (of het plein) voor de meest sfeervolle uitgaansgelegenheden en hippe bars. Goed nieuws: dit plein is gemakkelijk te bereiken vanaf het centrum én de bioscoop. Alles is op loopafstand.

Overnachten in Den Bosch

Na het stappen zou je de eerste trein naar huis kunnen nemen, maar een nachtje in deze Brabantse stad is wel zo ontspannen. Zo maak je gemakkelijk een stedentrip in eigen land! Overnacht bij een groten keten (zoals Fletcher, Golden Tulip of Campanile) of ga voor een schattig klein hotel in het midden van het centrum. Bij Booking of Trivago vind je gemakkelijk een overzicht van de leukste hotels in Den Bosch en omstreken.