Als echte koffieliefhebber ben je zeker dol op Starbucks en moet je ook altijd een Frappuccino bestellen als je langs de keten loopt. Daarom zul jij ook heel blij worden van dit nieuws. De Amerikaanse keten brengt namelijk een nieuwe smaak op de markt! En dat is er echt één die je wil proeven… Lees snel verder om erachter te komen wat het goede nieuws is!

Nieuwe smaak

Starbucks brengt zo nu en dan nieuwe smaken op de markt en deze keer is dat de Frappuccino Caramel Pretzel Popcorn! Yep, je raadt het goed! Je lievelingsdrankje gecombineerd met één van je lievelingssnacks! Could it get any better?! 

De Frappuccino Caramel Pretzel Popcorn bestaat uit crunchy caramel popcorn, koffie en pretzels. Bovenop het drankje doen ze natuurlijk een dikke laag slagroom en maken ze het drankje af met mini pretzels, popcorn en caramel siroop als topping! Als het nog geen feestje was om dit te drinken, dan is het dan nu wel!

Verkrijgbaar

Bij ons loopt het water al in de mond als we alleen nog maar een foto ervan zien, dus moet je nagaan hoe dat zal zijn als we ‘m ook echt proeven. Helaas zullen we alleen nog even moeten wachten. De nieuwe Frappuccino smaak is namelijk alleen nog maar in Australië verkrijgbaar en het is nog niet bekend wanneer deze ook in Nederland te zien zal zijn.

Bekijk hieronder alvast je nieuwe favoriete craving!

Met wie moet jij snel weer eens naar de Starbucks?