Speciaal voor de make-up lovers onder ons: het bekende make-up merk Urban Decay komt met een nieuw Naked palette! Namelijk de ‘Naked Petite Heat’. Wij verwachten dat het net zo’n groot succes wordt als de vorige paletten, want ook deze ziet er weer prachtig uit!

Miniformaat

Urban Decay heeft al vijf andere paletten uitgebracht, namelijk de ‘Naked Palette Original’, ‘Naked 2’, ‘Naked 3’, ‘Naked Smoky’ en de laatste ‘Naked Heat’ die vorige zomer werd uitgebracht. De nieuwe ‘Naked Petite Heat’ is een miniformaat die je makkelijk ergens mee naartoe kan nemen.

Neutraal

In het nieuwe palette zitten neutrale kleuren, waardoor je makkelijk verschillende make-up looks kan maken en er voor iedereen wat tussen zit. De kleuren gaan van oranje tot bruin en van nude tot de wat meer taupe-achtige tinten. In totaal zitten er zes verschillende tinten in de ‘Naked Petite Heat’.

Hot off the press ??? Naked Petite Heat #UrbanDecay

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Te koop

De nieuwe make-up palette zal vanaf 22 februari als eerste te koop zijn in de Verenigde Staten, maar gelukkig hoeven wij niet lang te wachten. Europa volgt namelijk op 1 maart! Wij raden aan om die datum alvast in je agenda te zetten omdat de palette waarschijnlijk net als de vorige palettes snel uitverkocht zal zijn. Naked Petite Heat kost £26, wat omgerekend ongeveer €30 is.

Kan jij net als ons ook niet wachten totdat het 1 maart is?