Als een dierbare van je ziek is, kan het een mooi gebaar zijn om beterschap te wensen. Dit kun je doen door middel van een simpel berichtje, maar je kunt de persoon in kwestie ook een hart onder de riem steken op andere manieren. Goede tips om iemand beterschap te wensen? Wij sommen ze hieronder voor je op om je wat inspiratie te geven.

Stuur een persoonlijke kaart op

Waar je iemand met een simpel berichtje op WhatsApp beterschap kunt wensen, kan het ook een stuk persoonlijker. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een persoonlijke kaart op te sturen. Op deze kaart kun je een motiverende tekst schrijven om de persoon een hart onder de riem te steken. Zo kun je hem of haar beterschap wensen en vertellen dat je hoop dat hij/zij snel weer de oude is. Een kaart is altijd terug te lezen en dit zal door de persoon vast gewaardeerd worden. Naast een persoonlijke tekst om iemand beterschap te wensen zou je ook nog een gedichtje op de kaart kunnen zetten. Doe iets waarbij jij jezelf goed voelt.

Verstuur een cadeau

Of nu je vriend, goede collega, zus of beste vriendin ziek is: het kan leuk zijn om een kleinigheidje te versturen naar het huis van de persoon in kwestie. Dit hoeft geen heel groot cadeau te zijn, het gaat tenslotte allemaal om het gebaar. Je kunt iets leuks uitzoeken en dit dan laten bezorgen bij het adres van de zieke. Grote kans dat dit een glimlach op het gezicht tovert, want het is een mooi gebaar om iemand een hart onder de riem te steken. Bij leuke cadeaus die je kunt laten bezorgen zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan bloemen, chocolade, een spelletje, cadeaupakket of cadeaubon. Wat ook een geschikt beterschap cadeau is, is een fruitmand. Dit cadeau is gezond en ook goed voor de weerstand! Een fruitmand versturen is dus ook zeker iets wat je kunt overwegen.

Op bezoek met een cadeautje

Op bezoek met een cadeautje

Iemand beterschap wensen kun je ook doen door even een bezoekje te brengen aan het huis van deze persoon. Je laat op deze manier zien dat je hem/haar niet vergeet en echt aan deze persoon denkt. Ook als je op bezoek gaat bij iemand thuis kan het leuk zijn om een kleinigheidje mee te nemen. Bloemen, een cadeaubon of een mand met fruit: je mogelijkheden zijn hierbij eindeloos.

Stuur een videoboodschap op

Kun je niet even snel bij iemand op bezoek gaan, maar wil je iemand wel graag beterschap wensen? Dan is het ook nog een optie om dit te doen middels een videoboodschap. Neem een leuke boodschap op en verstuur deze naar de zieke persoon. Het is een originele manier om iemand beterschap te wensen en dit zal de persoon in kwestie dan ook vast een mooi gebaar vinden.

Iemand beterschap wensen is op verschillende manieren mogelijk. Als een dierbare van jou al voor een tijdje ziek is, is het attent om deze persoon op een leuke manier beterschap te wensen. Hiervoor kun je bovenstaande ideeën absoluut in gedachten houden. Wie weet bezorg je de zieke persoon hiermee even iets positiefs en hij/zij zal je hier vast dankbaar voor zijn. Andersom had je het waarschijnlijk ook fijn gevonden, dus het kan zeker geen kwaad om wat aandacht te besteden aan het beterschap wensen als het iemand betreft die dichtbij je staat.