Wil jij liever trouwen op het strand van een warm land dan hier in ons koude kikkerlandje? Dan ben je niet de enige. Trouwen in het buitenland is namelijk hartstikke hip! Steeds meer mensen besluiten hun grote dag dan ook over de grens te vieren. Hiervoor zijn dan ook een aantal bestemmingen erg populair. Wil jij weten welke? Lees dan snel verder!

Reisorganisatie Tenzing Travel, voorheen Kuoni, heeft een onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat het aantal bruiloften die in het buitenland gevierd worden met maar liefst veertien procent gestegen is vergeleken met het jaar ervoor.

buitenlandse bruiloft

Top 5

Veel koppels hebben de voorkeur voor een bruiloft in een warmer oord. In de top vijf van meest populaire bruiloftslocaties staat Mauritius op nummer 1, Saint Lucia op 2, Antigua op 3, Sri Lanka op 4 en voor nummer 5 blijven we iets dichter bij huis, namelijk: Italië.

Verdere mooie locaties voor je bruiloft zijn ook het eilandje Bryher ten zuidwesten van Cornwall in Engeland, het eiland Anguilla dat vlakbij Sint-Maarten ligt, het Italiaanse Venetië en Rio de Janeiro in Brazilië.

What to wear

Ben je nou te gast op zo’n bruiloft in het buitenland bijvoorbeeld en weet je niet wat je aan moet doen? Lees dan even dit artikel door!