De meesten hebben nog kerstvakantie en dat betekent tijd voor leuke uitstapjes! In onze eigen woonplaats weten we vaak wel alle leuke hotspots te vinden maar in een andere stad wordt dat soms nog lastig. Geen probleem want wij helpen jou een handje. Deze week laten wij jou kennis maken met JACKS juice & kitchen.

Sapjes, sapjes en nog eens sapjes. Bij JACKS juice & kitchen kom jij sowieso aan je dagelijkse dosis vitaminen.  Aan de Ferdinand Bolstraat 48 in Amsterdam vind je de ultra hippe tent. Het ligt dichtbij het centrum van Amsterdam dus de perfecte gelegenheid voor een shopsessie. Naast sappen serveren ze onder andere ook nog shakes en lekkere broodjes.

View this post on Instagram

? ? #jacksjuicebar

A post shared by JACKS® | Juice & Kitchen (@jacksjuicebar) on

De sapjes die worden verkocht, komen vers van de pers en bevatten alleen maar gezonde ingrediënten. Zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar om gezonder te eten en drinken? Dan ben je hier meteen aan het juiste adres.

Aanbod

Ze hebben een groot aanbod aan gezonde sappen en hebben voor ieder wat wils. Heb je zin in een smoothie waarvan jij weer een energie boost krijgt of naar boost om weer van je griepje af te komen? Zij maken het voor je. Ook serveren ze warme dranken zoals een organic ginger latte of een liquid gold latte. Let jij bewust op de calorieën die jij binnenkrijgt? Het handige is dat dit op de menukaart bij ieder drankje of broodje erachter staat.

JACKS juice is erg hip en in een warme sfeer aangekleed. Zo heeft de sappenbar ook een paar leuke hoekjes om Instagram-proof foto’s te maken. Het is een fijne plek om bezig te gaan met je schoolwerk onder het genot van iets lekkers te drinken en eten.

View this post on Instagram

??

A post shared by Michelle (@michelledeunk) on

Openingstijden

JACKS juice & kitchen is van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 19:00 uur geopend. In het weekend zijn ze vanaf 08:30 uur open.

Minpunten

  • Sommige tafels staan redelijk dicht op elkaar

Pluspunten

  • Alle sappen zijn vers zonder toegevoegde suikers
  • Glutenvrije en vegan gerechten
  • Hygiënische plek
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Je kan ook kiezen voor take away
  • Fijne plek om te zitten