Deze outfit is het helemaal nu! De slipdress gedragen over een t-shirt. Net als die andere populaire trend van vrûger, is ook deze look totally Nineties en daar zijn we helemaal gek op dit seizoen. Lekker comfortabel, perfect voor festivals en helemaal on trend. Wij vertellen je vandaag hoe jij deze outfit kan rocken.

Hoe draag je het?

slip dress over een t-shirt

Deze outfit is op verschillende manieren te combineren. T-shirts mogen effen zijn, maar een print of afbeelding erop is ook helemaal goed. Het jurkje mag een beetje losjes vallen en kan zowel kort, midi als lang gedragen worden. Om de zachte, flowy look te creëren kun je kiezen voor een dun en soepel materiaaltje in klassiek zwart of juist opvallend metallic. Een denim variant kan natuurlijk ook.

De schoenen onder deze look maken het geheel helemaal af. Wil je een wat lievere uitstraling,? Ga dan voor de nu oh zo populaire Mary Jane pumps met lage blokhak (en eventueel enkelbandjes). Wil je liever een wat stoerdere look kies dan voor zwarte leren enkellaarsjes of sneakers (natuurlijk ook gelijk helemaal festival-proof).

Shop de look