Je kent vast wel van die ANWB-stelletjes die dezelfde kleding dragen. Nou bereid je voor: Hunkemöller komt namelijk met matchende badmode voor jou en je lover. Yep, komende zomer kunnen jullie beide stralen op het strand van jullie vakantiebestemming #couplegoals! Maaar… Er is wel een beetje lef voor nodig. Neem snel een kijkje hieronder!

Matching

Zelf zijn wij nog niet eens summerbody proof en toch vliegen alle nieuwe badmode collecties ons al om de oren. Hunkemöller speelt daar handig op in door dus met matchende badkleding te komen. Hierdoor bleef het merk niet onopgemerkt. Op Facebook reageerden veel mensen dan ook met dat het wel een beetje vroeg is voor een 1 april grap.

badkleding

Uniseks

Vorig jaar was gender neutraal erg in opspraak en dat zet zich dit jaar in meer producten voort als wij de trends moeten geloven. En als we Hunkemöller moeten geloven, worden strakke zwembroeken voor de mannen dit jaar weer helemaal trending. Strak, strakker, strakst is dus wat jij dit jaar veel op het strand zal tegenkomen…

Badkleding

Vanaf 4 juni zijn er online drie verschillende modellen voor onze mannen verkrijgbaar: de high waist, brazilian en de trunk. Deze strakke broekjes zijn in zowel print als effen kleur te koop in de maten S, M en L. De prijzen beginnen vanaf €34,99. Bekijk in het Facebookbericht van het lingeriemerk hoe onze mannen eruit zullen gaan zien!

Wij weten nog niet helemaal wat wij nou van deze couplegoals badmode moeten vinden en zien onze lovers er eerlijk gezegd ook niet zo 1, 2, 3 in rondlopen. Zal jij dit durven?