Laten we eerlijk zijn. Dit probleem kennen we allemaal: eindelijk heb je de stoute schoenen aangetrokken en die ene héle leuke jongen/man een bericht gestuurd. Een uur later heb je nog steeds geen reactie. Talloze scenario’s passeren de revue, maar de vraag blijft: Waarom reageert hij niet? En wanneer stuurt hij in hemelsnaam een bericht terug?

Geduld is een schone zaak. Die reactie waar je (bijna wanhopig) op wacht komt écht wel. Maar in de tussentijd moet je de tijd doorkomen.
Wij helpen je graag in de zoektocht naar wat afleiding. Zal je zelfs zien, dat je jezelf nog nuttig kunt maken voor het verlossende berichtje binnenkomt.

Ga hardlopen zonder telefoon

Blik op oneindig en gaan. Je perst er zo een aantal kilometers uit, verbrandt calorieën en checkt niet steeds je telefoon op dat ene bericht. Bij thuiskomt is je hoofd leeg en is de kans groot dat hét bericht inmiddels ontvangen is.

Neem (een onnodig lange) douche

Geef jezelf een scheerbeurt en scrub je gezicht. Mocht je bericht leiden tot een date ben je alvast fris & fruitig.

Poets je huis

Even de boel stoffen, opfrissen, rondje met de stofzuiger; klaar is Klara. Het huis is aan kant, dus je kunt hem nu zelfs thuis ontvangen voor een heerlijk dinertje.

Strijk het wasgoed

Waarschijnlijk spaar je dit al een tijdje op en is de berg enorm geworden. Begin eraan en werk alles weg. Omdat strijken niemands hobby is: zet de strijkplank voor de TV, stel af op Gossip Girl (thanks Netflix!) en kijk naar de perikelen van Chuck & Blair. Afleiding gegarandeerd. Heb je geen Netflix..? Hieraan hebben we gedacht!

Doe een powernap

Zet je wekker en ga lekker liggen. Je telefoon leg je weg in een andere ruimte. Een klein dutje heeft een gunstig effect op je lichaam. Het functioneert beter en met name je concentratievermogen en geheugen krijgen een boost. Je stresslevel daalt en je bent creatiever en alerter. Toevallig is het ook nog eens mooi meegenomen dat je even niet denkt aan het onbeantwoorde bericht. Als je wakker wordt heb je vast een app ontvangen. Wedden dat jij niet met je verkeerde been uit bed stapt!