Een leuk kerstcadeau uitzoeken voor een jongen is meestal moeilijker dan voor een van je vriendinnen. Want als meisje weet je best wat vrouwen graag willen en vrouwen komen vaak ook met een wensenlijstje, waar een man zegt ‘het maakt mij niks uit’. Nu de feestdagen er weer aankomen, zit jij met je handen in het haar, want wat moet jij je vriend, broertje of vader nu weer geven. Wij zetten een aantal simpele, niks over de top, kerstcadeaus voor je op een rijtje.

Kerst cadeau

Happy Socks

Het is misschien standaard om een jongen sokken te geven, maar met ‘Happy Socks’ kun je hem een paar leuke sokken geven en een matching boxer, want bijna alle printjes van Happy Socks hebben een boxer met dezelfde print. Zo steek jij een standaard cadeau in een nieuw jasje. Daarnaast zorg je er ook voor dat je broertje geen sokken met gaten draagt en zijn onderbroek niet hoeft om te draaien, omdat hij nu meer dan één onderbroek heeft. Happy Socks shop je hier gemakkelijk en snel vanuit je luie stoel.

Adventskalender

Wat is er leuker dan een zelfgemaakt, origineel cadeau. Niet alleen meiden, maar ook jongens houden ervan. Koop of maak een adventskalender die je zelf kunt vullen met cadeautjes. Je kunt de vakjes vullen met grappige cadeautjes, afwisselend met cadeautjes waar hij iets aan heeft. Vul de vakjes met cadeautjes die bij hem passen. Tip: Koop een adventskalender waar je zowel kleine als grote cadeaus in kunt stoppen.

Cadeaubonnen

Goed, het is een cliché en niet het meest originele cadeau, maar je kunt het zelf wel leuk maken. Geef hem een cadeaubon van zijn favoriete winkel en laat hem mooi inpakken, koop daarnaast een klein cadeautje uit dezelfde winkel en laat dat erbij inpakken. Geef toe, je zou zelf ook heel blij zijn met een cadeaubon van jouw favoriete winkel, hoe cliché het ook mag zijn. Jongens maakt dat namelijk helemaal niks uit.

Maak je eigen pakketje

Het is leuk om een cadeaupakketje te maken. Als deze jongeman houdt van films, dan kun je bijvoorbeeld een eigen filmpakket samenstellen. Stop een bioscoopbon, popcorn, en twee à drie van zijn favorieten films, posters van deze films in een leuke popcornbak. Het leuke van een cadeaupakket is dat je het zo kunt samenstellen naar ieders persoonlijke smaak. Wees creatief!