Soms is het lastig om bij te houden wat er allemaal gaande is bij BN’ers en celebrity’s. Maar geen paniek want wij hebben de laatste nieuwtjes van afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Lees ze snel hieronder.

Michael van der Plas nieuwe vriendin

Na zijn breuk met Samantha, ook wel bekend als barbie, is de 37- jarige Michael nu gelukkig met zijn nieuwe vriendin Naomi. De 22-jarige blondine vertelt in een vlog van Diana Gabriels dat ze gelukkiger dan ooit is met haar nieuwe vriend. Michael geeft aan dat hij op dit moment nog weinig contact heeft met Samantha en de meeste zorg van hun twee kinderen op zich neemt.

Verleidster Yana weg bij Temptation Island

De 23-jarige Vlaamse Yana is vertrokken van het eiland bij Temptation Island. In eerste instantie mocht ze nog niks over haar vertrek zeggen maar spreekt daar nu openhartig over. De reden dat ze weg wilde was omdat het toch niks voor haar was. Ze verveelde zich en zag geen reden meer om te blijven. In overleg met de productie is ze vertrokken, na aflevering 6 is ze niet meer te zien in het programma. Voor Yana komt de 20-jairge Vlaamse Chloë in haar plaats.

Verleidsters deel 1

A post shared by Temptation island ?? (@temptationisland.2018) on

Kylie Jenner post weer eerste selfie na bevalling

De afgelopen maanden was er een radiostilte op het Instagramaccount van Kylie Jenner. Ze wilde haar hele zwangerschap graag privé houden. De 20-jarige Jenner is een aantal weken geleden bevallen van haar dochtertje Stormi Webster. Destijds plaatste ze al een foto waar haar babyhandje op te zien was. Nu plaatste de Jenner ook weer foto’s van zichzelf. En hoe we het ook gewend van haar zijn, de welbekende spiegel-selfies.

vday ?♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

GTST-acteur Ferri Somogyi wordt vader

Ferri, ook wel bekend als Rik de Jong, heeft op Instagram laten weten dat hij samen met zijn vriendin Noëlle een kindje verwachten. Somogyi had al lang een kinderwens en die komt nu eindelijk uit. Of het een jongen of een meisje wordt is nog niet bekent.

Er is een lieve kleine baby op komst! ?? #babysomogyi #septemberbaby

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on

Wellicht een The Hills reünie

Het is alweer twaalf jaar geleden dat The Hills op televisie kwam. Spencer Pratt zegt dat hij bezig is met een reünie van de populaire serie. Hij zegt dat iedereen wilt meewerken behalve Lauren Conrad. In de serie was al te zien dat de twee elkaar niet konden uitstaan. Of de reünie er echt komt, zullen we maar moeten afwachten.