Wimper serums voor langere wimpers; er zijn er zo veel op de markt, maar werkt het nou echt? En welk serum is het geld waard? Deze drie zijn zeker de moeite om te proberen!

Je brengt het aan als een eyeliner, bij voorkeur voor het slapen gaan nadat je je make-up hebt verwijderd. Na gemiddeld zes weken trouw dagelijks gebruik moet het resultaat zichtbaar zijn, die super lange wimpers waar we allemaal van dromen. Mascara moet bijna overbodig worden, dus perfect voor de make-up loze zomerdagen zonder je onzeker te voelen. Ondanks dat de meeste serums vrij prijzig zijn in aanschaf maken deze drie hun belofte meer dan waar!

Fusion Beauty

Het serum onder de wimper serums: de Fusion Beauty Stimulash. Dit is waarschijnlijk ook meteen het duurste serum die op de markt is, maar beloofd dan ook wel na drie weken zichtbaar resultaat. Na ongeveer zes weken zijn je wimpers niet alleen extreem lang, ook zijn de kleine en kwetsbare wimperhaartjes sterk en gezond gemaakt. Dus hallo sexy oogopslag!

Aphro Celina

Een iets goedkopere variant van de Fusion, maar zeker niet minder goed. Het wimperserum van Aphro Celina beloofd binnen vier tot zes weken prachtige lange, vollere en sterke wimpers. Voordeel aan dit serum is dat het geen conserveermiddelen bevat, waardoor de kans op een allergie minimaal is. Ook voor de gevoelige ogen dus!

RevitaLash

Ben je niet perse opzoek naar een serum wat je wimpers super lang maakt, maar wel voller en sterker? Dan is het serum van RevitaLash een topper. Dit serum is namelijk ook een verzorging in plaats van alleen een stimulator. Na ongeveer twaalf weken zullen we wimpers in optimale conditie zijn en ogen ze voller en wat langer doordat ze sterker zijn geworden. Leuke tip: RevitaLash heeft vaak leuke cadeauverpakkingen bij hun serums zoals een wimperkruller of mascara cadeau!