Niets is fijner dan na een lange dag werken op de bank te ploffen met een goed boek. Tenminste dat vinden wij. Mocht jij dit nou ook vinden maar geen inspiratie hebben, dan heb je geluk. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een lijstje samengesteld vol heerlijke feelgood romans die je meteen aan je leeslijst toe wil voegen!

boeken

Vandaag is de tweede trilogie aan de beurt. Namelijk de ‘Losing It’-trilogie van de Amerikaanse schrijfster Cora Carmack. De boeken in deze serie hebben verschillende titels waardoor je ze niet zo snel als een trilogie zal zien, maar de personages komen in de delen terug waardoor je alle delen gelezen moet hebben om het volledig te kunnen begrijpen.

Deel 1: Losing it – Niet zo makkelijk als het lijkt

De bijna afgestudeerde Bliss Edwards heeft als enige in haar vriendenkring nog nooit seks gehad. Ze besluit dat daar verandering in moet komen en een onenightstand lijkt haar daarvoor de beste oplossing. Echter blijkt dat niet zo eenvoudig. Als Bliss namelijk eindelijk in bed is beland met een aantrekkelijke jongen, raakt ze in paniek en gaat ze er vandoor. Maar dat is niet het enige gênante ding. Als Bliss het lokaal van haar nieuwe drama docent inloopt, herkent ze de man die ze voor acht uur geleden naakt in bed heeft achtergelaten.

Deel 2: Faking it – Doen ze maar alsof?

Wie houdt er nou niet van foute mannen? Max houdt er zeker wel van. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen bij haar op bezoek komen en verwachten dan ook meteen dat zij hun ideale schoonzoon ontmoeten. En dat beeld heeft haar ruige, vrij onbeschofte getatoeëerde vriendje die in een band speelt totaal niet. Max vreest dan ook dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken als zij ontdekken dat Max al een tijdje niet meer eerlijk is geweest.

Maar dan ontmoet ze Cade. Hij is net naar Philadelphia verhuisd en probeert een acteer carrière op te bouwen. Max weet hem zo ver te krijgen dat hij zich voor doet als haar vriendje zolang haar ouders in de stad zijn. Alleen hebben Max en Cade er niet op gerekend dat haar ouders zo voor de charme en het acteertalent van Cade zouden vallen dat zij hem nu zelfs met kerst al te logeren willen. Hoe langer ze doen alsof, hoe echter het begint te lijken…

lezen

Deel 3: Finding it – Soms moet je verdwalen om de weg te kunnen vinden

Kelsey Summers is nogal verwend maar tegelijkertijd eenzaam. Omdat ze niet weet wat ze wil met haar leven, besluit door Europa te gaan reizen. Op zoek naar zichzelf en naar avontuur. Terwijl ze aan het reizen is, ontmoet Kelsey de knappe en mysterieuze Jackson Hunt. Omdat ze elkaar steeds maar blijven tegenkomen onderweg, spreken ze af om een tijdje samen te reizen.

Kelsey voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen in romantische Italiaanse dorpjes doorbrengen, valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt er namelijk op dat hij heel wat te verbergen heeft.