Niets is fijner dan na een lange dag werken op de bank te ploffen met een goed boek. Tenminste dat vinden wij. Mocht jij dit nou ook vinden maar geen inspiratie hebben, dan heb je geluk. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een lijstje samengesteld vol heerlijke feelgood romans die je meteen aan je leeslijst toe wil voegen!

boek aan het lezen

Deze week hebben we, net als vorige week, een auteur van Nederlandse bodem die we in de spotlights zetten. ‘Alles of niets’ is de feelgood roman van de Haagse auteur Gillian King en zit boordevol humor en romantiek. In het boek staan jeugdliefdes en overspel centraal. Gillian heeft bij dit boek vanuit het perspectief van Nikki en Roos geschreven, die beide vechten om de liefde van Thijs.

Alles of niets – Gillian King

Nikki de Zoete gaat door een zware tijd, haar jeugdliefde Koen heeft haar namelijk net verlaten. Zij kan zich daar niet bij neerleggen en doet er alles aan om hem terug te winnen. Toch vergeet Nikki hem op slag als ze in de trein aan de praat raakt met de enorm aantrekkelijke Thijs.

Thijs zijn vriendin Roos heeft laatst toegegeven dat zij is vreemd gegaan met een collega. Ze hebben besloten om samen verder te gaan, maar Thijs heeft het er toch moeilijk mee. Wanneer hij in de trein aan de praat raakt met een vrouw, zegt hij dat hij single is. Zo voelt het namelijk voor hem ook.

Roos van der Steen beseft dat ze een grote fout heeft gemaakt en doet haar best om na haar misstap haar relatie met Thijs te redden. Via via hoort ze dat haar vriend is gesignaleerd met een andere vrouw. Roos wil en kan dit niet geloven. Het kan toch niet zo zijn dat ze háár Thijs aan een andere vrouw verliest?