De wereld van de bloggers wordt als maar groter en ook op Youtube komen er elke dag nieuwe vloggers bij. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer, zeker ook omdat er internationaal zoveel filmpjes en websites te vinden zijn. Daarom dus een handig overzicht van de leukste Nederlandse vloggers en bloggers gecategoriseerd per onderwerp.

Dit keer hebben we de leukste beautybloggers voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook de leukste fashion bloggers en vloggers.

Beautylab

Serena Verbon is al sinds 2011 fulltime beautyblogger. Op haar website vindt je de fijnste reviews, maar ook handige tips en tricks over beautyproducten. Juist als je zelf geen make-up of beauty queen bent, is dit blog ontzettend aan te raden. Inmiddels is haar youtubekanaal ook ontzettend groot en dus ook zeker het bekijken waard.

Cynthia

Cynthia timmert al sinds 2006 aan de weg als beautyblogster en was daarmee de eerste van Nederland. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit de beautywereld en wil elk merk graag dat Cynthia de producten reviewed. Haar blog staat bekend om eerlijkheid en stiptheid, Cynthia kondigt altijd duidelijk aan wanneer je wat kunt verwachten en houdt zich altijd keurig aan deze planning. Op Snapchat geeft ze een leuk kijkje in haar drukke leven en is te zien hoe hard ze voor haar eigen bedrijf werkt.

Beautyscene

Een handige en overzichtelijke website om fijne reviews over allerlei producten terug te vinden. Super fijn is dat je ook zelf je review bij een product kunt achterlaten. Mocht je dus een product willen kopen dan is het zeker aan te raden de site van beautyscene even te checken om te zien wat andere dames van het product vinden. Debbie, de oprichtster van Beautyscene, is in vergelijking met andere bloggers, al wat ouder en dit merk je ook aan de producten die ze reviewed. Vaak wat luxer en wat meer geschikt voor de rijpere huid.

Nikkietutorials

Nikkie begon haar tutorial-carrière uit verveling. Deze Nederlandse meid nam haar tutorials vanaf het begin op in het Engels en dat had effect. Binnen no time was Nikkie over de hele wereld bekend en nog steeds worden haar video’s miljoenen keren bekeken. Haar tutorials zijn verre van basic, denk aan heel veel contouring, nepwimpers en felle kleuren. Daarnaast heeft Nikkie een enorm gevoel voor humor, dit komt ook duidelijk naar voren op haar snapchat. Een aanrader om te gaan volgen dus, maar wel op eigen risico want je kunt verblind worden door haar ‘always on fleek –highlighter!’

Beautygloss

Mascha begon op haar zolderkamertje met het filmen van haar make-up en haarlooks.  Door haar zakelijke inzicht wist ze uit te groeien tot een van de populairste Nederlandse Youtubers. Inmiddels heeft ze naast haar beautykanaal ook een vlogkanaal waarbij ze haar dagelijkse leven filmt. Op haar website vindt je alles over make-up, gezichtsverzorging en andere beauty. Mascha blijft ondanks al haar succes en drukke baan ontzettend benaderbaar en zorgt voor interactie met haar kijkers, hierdoor blijft haar fanbase maar groeien.

In het volgende artikel zullen we je op de hoogte brengen van de leukste bloggers en vloggers op het gebied van fitness en sport. Dit is een opkomende markt waarin nog veel nieuwe talenten te ontdekken zijn.