De wereld van de bloggers wordt als maar groter en ook op Youtube komen er elke dag nieuwe vloggers bij. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer, zeker ook omdat er internationaal zoveel filmpjes en websites te vinden zijn. Daarom dus een handig overzicht van de leukste Nederlandse bloggers en vloggers gecategoriseerd per onderwerp.

We beginnen met de leukste fashionbloggers. Tip: veel vloggers en bloggers zijn tegenwoordig ook te vinden snapchat!

Negin Mirsalehi

Deze prachtige brunette deelt op haar blog niet alleen de leukste looks, maar maakt het ook nog eens heel gemakkelijk om bepaalde items direct te bestellen. Hier verdient zij natuurlijk grof geld aan, maar het is wel erg handig als je naar iets op zoek bent. Overigens werd Negin succesvol via Instagram, waar ze inmiddels ruim 3 miljoen volgers heeft.

Linda Tol

Als je van een edgy boyish look houdt dan is Linda je idool. Met haar blonde korte coupe en minimalistische stijl viel ze al snel op bij de streetstyle fotografen. Doordat ze steeds vaker in bladen als Elle, Vogue of Harper’s Bazaar terug te vinden was, kon ze zichzelf als merk verder uitbouwen. Inmiddels woont Linda in Milaan en zit ze front row bij elke belangrijke show.

Chapter Friday

Yara Michels begon ooit een persoonlijk fashionblog ‘This chick got style’, een tijdje geleden besloot ze de website om te bouwen naar een wat meer allround webmagazine. Ze werkt nu dus met meerdere redacteuren en schrijft over alles wat met werk, fashion en lifestyle te maken heeft. Toch blijft het leuk om ook haar persoonlijke kanalen te blijven volgen omdat Yara met haar vrolijker persoonlijkheid altijd weer een lach op je gezicht tovert.

Anna Nooshin

Anna Nooshin richtte NSMBL.nl op, een van de eerste en meest succesvolle online magazines van Nederland. Daarnaast timmert ze aan de weg als presentatrice en online fashion icon. Ze heeft geweldige samenwerkingen met H&M en Hunkemoller en schreef in de tussentijd ook nog even twee bestsellers. Een echte powervrouw dus die nog maar aan het begin staat van een grote carrière. Haar wekelijkse vlogs op Youtube zijn zeker een aanrader, zo krijg je namelijk een uniek kijkje in haar jaloersmakende leven.

In het volgende artikel zullen we op de hoogte stellen van de leukste Nederlandse beautybloggers en vloggers om nu te gaan volgen!