Je hebt misschien nog niet eerder van lipolie gehoord maar dat is vanaf nu verleden tijd. In beautyland is dit product namelijk helemaal hot and happening! Lipolie is hét product wat niet kan ontbreken tijdens de winter. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Lipolie is de oplossing tegen droge lippen die wel wat kleur en verzorging kunnen gebruiken. Het product zit tussen een lippenbalsem en een lipgloss in en geeft naast hydratatie ook kleur.

Verschil

Tussen lippenbalsem en lipolie zit een groot verschil. Lippenbalsem is over het algemeen vrij vettig en heeft een ‘boterachtige’ structuur. Net als lipgloss plakt dat ook erg. Een olie heeft dat niet, waardoor het veel prettiger is om op je lippen te doen. Voordeel: je hoeft niet meer bij het kleinste windstootje al haar van je lippen te verwijderen ?

Populair

De lipolie is ook zo populair omdat ze dus kleur afgeven. Verwacht niet hele donkere lippen als een soort lippenstift, maar wel een mooie, glossy tint die een subtiele kleur geven aan je lippen. Mocht je niet goed zijn in het op doen van lippenstift, dan is een lipolie de oplossing voor jou!