Hoesten, snotteren, virussen… ga zo maar door. We zitten weer midden in het seizoen waarin iedereen een griepje of een verkoudheid oploopt. Het liefst blijven we dan de hele dag in bed liggen met een goede Netflix serie maar helaas hebben we onze verplichtingen. Ondanks je je niet zo lekker voelt, wil je er nog wel een beetje verzorgd uitzien. Met deze tips is dat een eitje.

Als je je niet zo lekker voelt doet het al wonderen als je een make-up’je bij jezelf aanbrengt. Je ziet er al meteen weer een stuk fitter uit en je krijgt er meer zelfvertrouwen van. Niemand heeft er zin in om een grote make-uplook bij zichzelf aan te brengen als die ziek is. Met een aantal producten ben jij al ready to go.

Primer

Een primer zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed zit. Door al dat gesnotter kan het zijn dat je rond je huid rond de neus nogal droog is. Het is belangrijk dat je deze plekken goed hydrateert. Kies daarom voor een iets vetteriger crème of voor een primer die goed hydrateert.

Concealer

Een griepje kan ervoor zorgen dat je ogen een beetje opgezwollen en rood worden. Deze rode kleur kan je wegwerken met een groene concealer. Groen zorgt ervoor dat het de warmte uit je gezicht haalt. Als je het op je huid smeert zie je geen groen meer.

BB-cream

Je poriën moeten de ruimte krijgen om goed te kunnen luchten wanneer jij je niet zo lekker voelt. Daarom is het voor je huid niet fijn om op deze dagen dicht geplamuurd te worden door foundation. BB-cream is verzorgend voor je huid en zorgt voor een gezond kleurtje op je gezicht.

Lippenbalsem

Zeker met deze koude dagen heb je in no-time ultra droge lippen. Je krijgt er scheurtjes in of het is kapot rond je mond. Door een lippenbalsem blijven je lippen gehydrateerd. Je kunt ook een lippenbalsem met een kleurtje kiezen om je make-uplook iets meer op te kleuren.