Mannen hebben vaak een mening over bepaalde items in onze kledingkast, neem bijvoorbeeld Uggs of harembroeken. De meeste zijn er, op zijn zachts gezegd, niet zo’n fan van en dit moeten wij meer dan eens aanhoren. Daarom hebben wij vandaag een lijstje met items die mannen beter kunnen laten hangen. Uiteraard moet dit artikel met een knipoogje worden gelezen.

Laaghangende broeken

Gelukkig is deze trend al een tijdje niet meer in, maar laten wij er ook met zijn alle voor zorgen dat deze trend nooit meer terugkomt. Het staat redelijk onverzorgd en het bespeuren van een remspoor is niet bepaald aantrekkelijk. Ik spreek helaas uit ervaring.

Skinny jeans

Strakke broeken zijn er toch eigenlijk echt alleen om vrouwelijke vormen te accenturen. Een skinny jeans lijkt bij het mannelijke geslacht al snel op een geëvalueerde schaatsbroek.

Bandshirts

Wat wij niet ‘mogen’, ‘mogen’ jullie natuurlijk ook niet. Als jij geen enkel nummer van AC/DC luistert en je bent geen fan, dan mag je ook geen shirt aan van de band. Het is jullie eigen theorie mannen.

V-hals

Niet meteen schreeuwen dat ik er naast zit. Ik heb het hier niet over een subtiele V-hals, maar over een overdreven lage die ter hoogte van de tepels loopt waarbij je extreem veel borstkast, en wellicht een bos haar, ziet. Liever niet mannen.

Het glimmende overhemd

Nee, nee en nogmaals nee. Het enige moment dat je dit kunt dragen zonder je te schamen is op een heel fout feestje met een pruik en een gekke bril. Alleen dan.

Sporttenues

Dat hij naar een wedstrijd van AJAX een shirt met het logo en een handtekening van een van de spelers loopt is tot daar aan toe en als hij met zijn vrienden op de bank een wedstrijd kijkt, dan kunnen wij daar ook nog wel in meegaan, maar op normale zondagen hoeft het van ons toch liever niet.