Steeds vaker kopen we kleding van hogere kwaliteit. Je kunt je geld maar één keer uitgeven en daar wil je dan ook het maximale uithalen. Geen bezoekjes meer aan Primark, waarna je (zelfs na 10 nieuwe shirtjes) nog steeds het gevoel hebt dat je niets hebt om aan te trekken. Daarom investeren we steeds vaker in een mooie designer tas of designer kleding. Marc Cain kleding, bijvoorbeeld! 

Marc Cain is voor vele dames wel een merk dat ze vaag kennen, maar nooit zouden overwegen. Spoiler: na dit artikel wil je gegarandeerd kijken wat de nieuwste collectie voor jou te bieden heeft! 

Een elegant, Duits modelabel met oog voor detail

Marc Cain is een Duits modemerk dat al vanaf 1973 (!) prachtige, klassieke en elegante kleding maakt. De kleding is echt tot in de puntjes afgewerkt. Geen enkele naad die los zit, geen print die niet mooi doorloopt.. Van Marc Cain mag je het hoogste niveau verwachten. 

Niet alleen qua afwerking, hoor. Maar ook op gebied van materialen. Elke collectie bevat prachtige kledingstukken gemaakt van Merino wol, hoogwaardig katoen, linnen, polyester, dons, veren.. Elk kledingstuk straalt zo een vorm van klasse en elegantie uit. 

Hét modehuis voor stijlvolle basics en uitdagende prints

Omdat modelabel Marc Cain er voor elke stijlvolle, goed geklede vrouw wil zijn, bestaat hun collectie altijd uit verschillende items. Denk aan een goede pantalon of een mooie, tijdloze trui. Deze items vormen echt de hoekstukken van jouw garderobe. En als de basis eenmaal goed is, kun je jouw garderobe uitbreiden met mooie eyecatchers. 

Zo zijn de Marc Cain jurken altijd een lust voor het oog. De prints, de materialen, de pailettes, de afwerking, de fit, de uitstraling.. Het is een investering, maar net als bij andere designer merken is het de investering meer dan waard. Met een jurk van dit modelabel kun je expressie tonen. Met een dertien-in-een-dozijn jurkje van Zara wordt dat echt een stuk lastiger. En zeg nou zelf: het is geen fijn idee om door de stad te lopen en drie andere dames in hetzelfde kledingstuk te zien rondlopen. Als het er niet meer zijn.. Je wil liever shoppen bij een zaak als Van Zuilen Mode. Wist je trouwens dat zij de grootste Marc Cain shop-in-shop van de Benelux hebben?!

Je nieuwe items van Marc Cain goed onderhouden

Je nieuwe items van Marc Cain goed onderhouden

In de nieuwste collectie van Marc Cain vind je vele kleuren en materialen terug. Het is des te belangrijker om je kleding ook goed te onderhouden, zodat je lang van je investering kunt blijven genieten. Bepaalde kleding kun je zelf wassen, maar zijn toch beter af bij de stomerij. Ieder zijn vak, natuurlijk! Doordat de kledingstukken met zorg worden gestoomd, blijft de print, de teddy stof, het katoen en uiteraard de dichtheid van de stof langer in goede conditie en kun jij dus ook langer genieten van jouw nieuwe, favoriete item(s)!