Ondanks dat veel mensen Instagram Stories zijn gaan gebruiken, is Snapchat ook nog erg populair! Helaas is de app met een nieuwe update gekomen waar de meeste mensen niet blij mee zijn. En wij begrijpen heel goed waarom! Snapchat is na de update namelijk een stuk minder overzichtelijk geworden… Gelukkig hebben wij hier dé tip voor je waarmee jij de oude versie van de app terugkrijgt!

Update

Door de nieuwste update is het moeilijk om binnen één oogopslag te zien wat je vrienden in hun verhalen hebben gezet. Eerder had je namelijk een aparte pagina daarvoor, maar die is nu weg. Of nou ja weg… De pagina waar je 24-uurs verhalen kan zien, bestaat nog wel maar dit is net als op Instagram een soort verkenpagina geworden bestaande uit heel veel (door Snapchat) gesponsorde verhalen. Hierdoor zijn veel mensen niet blij met de update.

Wil je weten wat je vrienden de afgelopen 24 uur hebben gedaan? Scroll dan door je gehele vriendenlijst en klik per persoon op de foto ervan om het verhaal te kunnen bekijken. Nog een nadeel: als je niet op de foto klikt, kom je op de chatpagina terecht wat natuurlijk erg irritant is. Dat is tenslotte niet wat je wilde!

snapchat update

Pluspunt

Wat wij wel een pluspunt vinden aan de nieuwste update, is de vriendenlijst. De vrienden die jij veel snapjes stuurt, komen namelijk boven aan je vriendenlijst te staan. Zo hoef je dus niet de hele tijd meer te zoeken!

Maar goed, heb jij de nieuwste update al en kan je er toch niet aan wennen? Lees hieronder dan hoe jij je oude versie terug kan zetten op je iPhone!

Oude versie terugzetten

  1. Verwijder de app van je smartphone
  2. Ga naar Instellingen op je telefoon, dan iTunes Store en Appe Store en schakel vervolgens de updates uit
  3. Download Snapchat opnieuw
  4. Klik op vergeet wachtwoord en vul je e-mailadres in
  5. Kies voor wachtwoord resetten via je telefoon en vul de code in
  6. Log met je nieuwe wachtwoord in

Als het goed is, heb jij nu de oude versie weer terug! Yes!!

PS: Het is niet bekend of je de oude versie lang kan blijven gebruiken of dat de app gaat aangeven dat je moet updaten. But you can always try!