Het is natuurlijk pas oktober, maar het is nooit te vroeg om uit te kijken naar de kerstdagen. De kerstperiode is nou eenmaal de gezelligste periode van het jaar! Geniet van de voorpret en ga alvast op zoek naar een toffe adventskalender voor 2021. Dit is een superleuk geschenk om dierbaren mee te verrassen, maar stiekem ook een geweldig cadeautje voor jezelf. Ter inspiratie hebben we hieronder 10 soorten adventskalenders op een rij gezet. Maak snel je keuze, want voor je het weet zijn de populaire aftelkalenders alweer uitverkocht!

1. Beauty adventskalender

Met een beauty adventskalender kun je op je mooist aftellen tot Kerst. De vakjes zitten namelijk vol met make-up producten, heerlijke geurtjes, verzorgingsproducten of een mix hiervan. Je koopt zo’n populaire beauty adventskalender bij Douglas. Kies een box van jouw favoriete merk of laat je verrassen door de Douglas adventskalender met daarin 24 exclusieve beauty gifts van verschillende beautymerken.

2. Thee of koffie adventskalender

Theeleuten en koffiedrinkers worden ongetwijfeld blij van een bijpassende adventskalender. Iedere dag kun je een andere smaak uitproberen en zo nieuwe favorieten ontdekken. Heerlijk voor de koude winteravonden!

3. Wijn of bier adventskalender

Wil je jouw vriend(in) of familielid een feestelijke adventskalender cadeau geven? Kijk dan eens naar een aftelkalender met kleine wijn- of bierflesjes.

4. Chocolade adventskalender

De traditionele adventskalenders met chocolade blijven altijd een goede keuze. De varianten van de supermarkt zijn prima, maar er zijn ook luxere kalenders verkrijgbaar van echte chocolademerken of bonbonwinkels.

5. Kaarsen adventskalender

In de winter mag sfeervol kaarslicht niet ontbreken. Wie vindt het nou niet heerlijk om iedere dag een nieuwe geurkaars aan te steken?

6. Bath bomb adventskalender

Check voordat je een luxe bath bomb adventskalender cadeau geeft wel even of diegene een bad heeft. Er zijn eventueel ook vergelijkbare beauty- en verzorgingskalenders verkrijgbaar met vooral doucheproducten.

welke adventskalender

7. Sokken adventskalender

Een aftelkalender vol grappige en kleurrijke sokken valt vooral bij mannen erg in de smaak. Een goede cadeautip voor jouw vriend, broer, vader of opa!

8. Sieraden adventskalender

Bij de meeste sieraden cadeauboxen zijn er twee opties: zilver(kleurig) en goud(kleurig). Kijk welke kleur jouw dierbare vaker draagt om zo de beste keuze te maken.

9. Handlettering adventskalender

Er zijn ook veel creatieve aftelkalenders verkrijgbaar. Een leuk voorbeeld is een handlettering adventskalender. In de vakjes vind je pennen, stiften, aquarelblokken, inkt en penselen.

10. Zelfgemaakte adventskalender

Je kunt natuurlijk ook een adventskalender zelf maken. Zo kun je de cadeautjes perfect aanpassen op de persoon. Koop bijvoorbeeld een aantal losse make-up producten bij Douglas, zijn/haar favoriete bonbons bij de lokale chocolaterie en wissel het af met een lekkere geurkaars.