Gisteren kwam het onverwachte nieuws naar buiten dat het ‘millennial power couple’ of te wel Zayn Malik en Gigi Hadid na een relatie van ruim twee jaar uit elkaar zijn gegaan. Beiden hebben dit in een officiële verklaring op Twitter bevestigd.

De 25-jarige Britse zanger ontmoette het 22-jarige Amerikaanse supermodel een paar maanden na zijn verbroken verloving met zangeres Perrie Edwards op een feestje van Victoria’s Secret in New York. Daar werden zij op slag verliefd en sinds november 2015 waren ze dan ook een koppel. Ze werden al vrij snel gezien als het perfecte koppel en niemand verwachtte dat zij ooit uit elkaar zouden gaan.

Break up

Echter bleek dit dus wel zo te zijn. Volgens een bron zou het stel eerder deze maand al uit elkaar zijn gegaan. Er waren al een tijdje geruchten dat dit inderdaad het geval was en The Sun bracht gisteren het nieuws van de break up dan ook als eerste naar buiten. Hierop besloten Zayn en Gigi beide hun eigen verklaring op Twitter te plaatsen. Het koppel zou mede door drukke werkschema’s uit elkaar gegroeid zijn.

Ondanks dat de twee nu uit elkaar zijn, hebben ze veel respect voor elkaar en zullen ze elkaar als vrienden blijven steunen. En wie weet wat de toekomst brengt…