Hoewel het weerbericht soms anders doet vermoeden, is de zomer van 2021 nog écht niet voorbij. We kunnen dus nog gerust een aantal mode musthaves en trends voor deze zomer met je bespreken! Misschien krijg je zo nieuwe inspiratie voor een leuke outfit of ontdek je een nieuw item voor op jouw wishlist. Een aantal zomer musthaves zijn zelfs prima geschikt voor de frisse herfstperiode die bijna voor de deur staat.

90s baby tee

De baby tee is een T-shirt, maar dan in de vorm van een crop top. Als je deze musthave al in huis hebt, begrijp je vast waar de naam vandaan komt. Op de waslijn lijkt het vanwege het kleine formaat precies op een kindershirtje. Bij deze 90s trend is dat juist de bedoeling. De top heeft een strakke pasvorm en zorgt voor een blote buik. Als contrast wordt het vaak gecombineerd met een losse straight leg jeans met een hoge taille.

90s baby tee

Teenslippers en sandalen met hak

Ook op het gebied van schoenen zien we de 90s invloeden terugkomen. Deze zomer kom je namelijk trendy voor de dag op een paar teenslippers of sandalen met hak. Dit kan een kleine blokhak zijn of een chunky sleehak. Ook een dikkere zool is bij deze zomerschoenen een goede keuze. Kijk voor dit soort schoenen en andere zomerkleding eens op de webshop van Wenz.

Broek met funky patronen

Spijkerbroeken gaan nooit uit de mode. En ook de flared pants gaan gerust nog een paar seizoenen mee. Maar sinds de zomer van 2021 zien we duidelijk een nieuwe broekentrend: de funky pants. Het zijn broeken met funky patronen, gekke prints en opvallende details. Van ruitjes en smiley faces tot een regenboog aan kleuren. Met deze trend kun je zeker opvallen!

Oversized overhemd

Pak het grote overhemd van je vriend, broer of vader maar uit de kast. Oversized overhemden zijn namelijk dé musthave voor de zomer en het najaar. Je kunt de grote blouse leuk combineren met shorts en een crop top, maar in de herfst ook dragen over een coltruitje. Het is een perfect item voor een nonchalante en comfortabele look.

Bandana sjaaltjes

Als je regelmatig op social media zit of de modetrends een beetje in de gaten houdt, is het bandana sjaaltje je vast niet ontgaan. Eerder werd de bandana opgerold en als een soort strook om het hoofd (of in het haar) gedragen, maar deze zomer draag je het in de bekende driehoekvorm om je hoofd. Heb je duidelijke inspiratiebeelden nodig? Zoek dan op #headscarf op Instagram of Tiktok.