Ben jij iemand die maar al te graag nieuwe kleurtjes nagellak uitprobeert? Dan ben je vast ontzettend benieuwd naar de nieuwe nagellak trends van dit jaar. De kleuren nagellak die in 2021 populair zijn, kun jij namelijk als nagellakliefhebber zeker eens uitproberen. Benieuwd naar welke kleuren nagellak je dus kunt inslaan voor dit jaar? Lees snel verder, want wij zetten het voor je op een rij in dit artikel!

Multi-colored

Kan jij een lange tijd twijfelen over welke kleur nagellak je op wil doen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want een nagellaktrend van 2021 is multi-colored. Zoals de naam al doet vermoeden, mag je bij deze trend iedere nagel in een andere kleur lakken. Dit is natuurlijk ideaal als jij vaak niet tussen nagellak kleuren kunt kiezen, want nu kun je een aantal kleuren tegelijk gebruiken. Pak je favoriete kleuren erbij en lakken maar! Ook al is deze trend misschien wat opvallend, het is dit jaar wel helemaal on trend. Je zult dus zeker niet de enige zijn die met multi-gekleurde nagels rondloopt. Deze nagellak trend is wellicht iets minder geschikt als je belangrijke afspraken hebt staan, want het valt natuurlijk wel veel op.

Groen

Op zoek naar een mooie kleur op je nagels? Dan zit je met de kleur groen helemaal goed dit jaar. Niet alleen felgroen, maar alle groentinten zijn dit jaar helemaal hip. Of je nu voor een neon kleurtje of aardetinten gaat, de kleur groen mag dit jaar eigenlijk niet ontbreken in jouw nagellak collectie.

Geel

Naast groen, gaan we dit jaar ook veel geeltinten spotten op de nagels. Of het nu een felle kleur geel is, of meer een lichtere kleur geel: het kan dit jaar allemaal. Het is namelijk een van de populairste nagellak kleuren van dit jaar. Het is dus zeker aan te raden om een potje gele nagellak in te slaan voor 2021, want deze zal vast van pas komen. 

Klassiek rood

Je hebt het vast al in je nagellak collectie: klassiek rood. Dat komt dan ook goed van pas, want ook in 2021 gaan we deze nagellak kleur ontzettend veel zien. Dat is dan ook niet gek, want het is een enorm mooie kleur nagellak. Je zou bij deze trend kunnen kiezen voor kersenrood, maar ook bordeauxroods is helemaal hip. 

Nude kleuren

Niet alleen in de mode-industrie zien we deze kleuren enorm populair worden, deze kleur kan ook op je nagels niet ontbreken. Deze kleur is niet zo opvallend en daarmee geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden. Deze neutrale kleur staat bovendien ontzettend leuk op je nagels, waardoor het zeker aan te arden is voor dit jaar!

Blauw

Een trend dit jaar als we het hebben over nagellak kleuren, is de kleur blauw. En we hebben het dan niet over felblauw, maar over de zachte subtiele blauwe kleur. Deze kleur staat supermooi en is te dragen bij verschillende gelegenheden. Deze kleur nagellak mag dus eigenlijk echt niet in jouw nagellak collectie ontbreken, want dit wordt zeker een grote hit in 2021.

Goud

Een kleur dat we dit jaar ook veel gaan zien op de nagels, is de kleur goud. Deze opvallende kleur mag dan ook in 2021 zeker gezien worden, want het is helemaal on trend. We zien deze nagellak trend van 2021 vooral voorbijkomen met glitters. Als jij er dus voor wilt zorgen dat jouw nagels een echte eyecatcher zijn, is het zeker aan te raden om een potje gouden glitter nagellak in huis te hebben. 

Pasteltinten

Deze trend belooft vooral in het voorjaar en in de zomer van 2021 heel populair te worden: de pasteltinten op je nagels. Door een pasteltint op je nagels te doen geeft het een vrolijke uitstraling af. Welke kleur pasteltint je ook kiest, het is helemaal geschikt voor 2021. Zorg er dus maar voor dat je deze kleuren aan je collectie toevoegt, want als nagellakliefhebber kun je deze kleuren vast en zeker uitproberen.

We kunnen dus wel concluderen dat je als nagellakliefhebber dit jaar flink aan de slag kunt met het lakken van je nagels. De nagellak trends van 2021 beloven namelijk veel goeds. Deze kleuren zijn dit jaar hoe dan ook heel populair, of je deze nagellak trends nou voor de lente, zomer, herfst of winter van 2021 wilt uitproberen. Als je fan bent van het lakken van jouw nagels, komt dit dus mooi uit. Je kunt de mooiste creaties maken met bovenstaande kleuren, waardoor je met de mooiste nagels je deur uitloopt.