Heb jij je nagels altijd netjes gelakt en voel je je een beetje ‘kaal’ wanneer je geen leuk kleurtje op je nagels hebt? Dan is dit artikel voor jou, want we vertellen je wat de nagellak trends van deze zomer zijn. Van leuke kleurtjes tot opvallende nail-art, het komt allemaal voorbij. Berg die donkere nagellak kleurtjes maar vast op, want we kunnen al verklappen dat je die niet nodig hebt dit seizoen ;).

Nagellak trends zomer 2018
Nude & beige tinten

Nagellakjes die bijna dezelfde tint hebben als je huid zijn hot. Het is vaak een vrij rustige kleur en daarom perfect als every day lakje. Het staat tenslotte bij elke outfit en het heeft ook iets verzorgd. In de zomer pak je toch sneller dit soort nude kleurtjes erbij, zorg er in ieder geval voor dat het tintje goed bij jouw eigen huidskleur past. Naast nude tinten zijn roze en wit ook geschikt binnen deze kleurentrend.

La la Lila

Een andere kleur in dit nagellak trends lijstje zie je ook veel in kledingstukken deze zomer, en dat is lila. Misschien samen gedragen niet heel denderend, maar op je nagels een heel mooie kleur als je gebruind bent van het zomer zonnetje. Het is de perfecte kleur voor je nagels. Niet te opvallend maar lila geeft je nagels wel een leuke twist.

Het zonnetje op je nagels: geel

Wat is nou een geschiktere kleur dan de kleur van de zon op je nagels. Van fel geel tot oker en pastelgeel, het kan allemaal. Net als lila is geel ook terug te vinden in de kleurentrends deze zomer. Let er wel op dat je nagels er niet vergeeld uit zien en houdt ze zo netjes mogelijk.

Witte nagellak

Voor de durfal zijn witte nagels ook een trend deze zomer. Voordeel, je handen lijken er wel geluk een stuk bruiner door, dus daarom is het een leuk kleurtje om op je nagels te lakken tijdens je vakantie. In combinatie met een toffe nailart (kleine stipjes bijvoorbeeld) oogt het wat minder hard en heb je gelijk een leuk detail op je nails. Win-win!

Metallic & glitters

Al je nagels voorzien van een laagje glitter of shimmer is iets te veel van het goede. Maar bijvoorbeeld één vinger met een tof metallic of glitter laagje staat super leuk. Of ga voor een foil nails (dit is een bepaalde shimmery nail art) over een nude lakje. Staat ook heel tof!

Nail art

Je komt de meest toffe nail arts tegen op het internet. Hoe leuk is het om leuke watermeloenen, unicorns, palmbomen of toffe geometrische printjes op je nagels te hebben. Je kunt cheaten door nepnagels met een toffe print op te doen, je kunt het zelf proberen of naar een nailsalon gaan waar ze dit voor je kunnen doen.

Ook handig om te lezen: kunstnagels zetten