Mooie badkamermeubelen zijn de basis van een stijlvolle badkamer. Het zorgt er bovendien voor dat je de ruimte netjes en opgeruimd kunt houden! Ben jij van plan om je eigen badkamer een make-over te geven? Of heb je misschien een nieuwe woning gekocht en moet je alles nog helemaal inrichten? Dan is wat inspiratie natuurlijk altijd welkom. Hieronder staan 6 prachtige voorbeelden van badkamers met een leuk badkamermeubel.

1. Modern zwart badkamermeubel

Als je op zoek gaat naar nieuwe badkamermeubelen kom je al snel uit bij alle moderne designs. Dit is dan ook de populairste keuze op dit moment. Een kastje met strakke lijnen oogt eigentijds en clean. Dit soort eenvoudige meubels zijn daarnaast erg functioneel. Je hebt niet te maken met onnodige tierelantijntjes. De kast is compact en heeft een hoop opbergruimte. Dat kan bijvoorbeeld goed van pas komen in een kleine badkamer! Op de bovenstaande afbeelding zie je een stoere zwarte variant met een moderne witte waskom.

2. Wit badkamermeubel met houten blad

Hou je van strak en modern, maar wil je toch gebruik maken van een sfeervol materiaal? Kijk dan naar dit samengestelde badkamermeubel. Het is een mix van minimalistische witte kasten met een groot karakteristiek blad van hout. Maak je geen zorgen: een houten badkamermeubel is altijd voorzien van een vochtwerende beschermlaag. Hierdoor gaat het materiaal lang mee en kun je het goed schoonmaken.

3. Zwevend badkamermeubel met houtlook

Er zijn ook veel zwevende badkamermeubels verkrijgbaar met een houtlook. Dit is zeker een leuke trend! Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van echt hout, maar van een kunststof materiaal met een print van echt hout. Van een afstandje kun je het verschil bijna niet zien. Het voordeel van een meubel met houtlook is dat het erg onderhoudsvriendelijk is.

4. Wit badkamermeubel met marmer look

Marmer straalt echte luxe uit. Dat zie je meteen bij deze afbeelding! Zelfs de muur heeft een marmer look gekregen voor een mooi samenhangend resultaat. Je kunt kiezen voor een badkamermeubel met een blad van echt marmer, maar er zijn ook genoeg andere (en goedkopere) opties met dezelfde chique uitstraling.

5. Robuust houten badkamermeubel

Er is een hoop variatie in kleur en materiaal, maar natuurlijk ook in de vorm van het badkamermeubel. Je hoeft niet vast te houden aan een standaard rechthoekig model. Als je een beetje handig bent kun je zo’n robuust meubelstuk misschien wel helemaal zelf maken!

6. Industrieel badkamermeubel van metaal

Tot slot willen we je dit industriële badkamermeubel niet onthouden. Het zwarte metaal geeft meteen een hele ruige touch aan je badkamer. Zo tof! Het staat goed in een hele lichte ruimte, maar je kunt ook gaan experimenteren met donkere tinten.