Waar vele sterren hun fame toch vooral te danken hebben aan social media lijkt het erop dat hier verandering in gaat komen. Uiteraard zorgt social media er ook voor dat de celebs veel kritiek en haat over zich heen krijgen. Tenslotte is het makkelijker om iemand via social media de grond in te boren dan door dit in real life te doen. Het lijkt erop dit de druppel is, de volgende sterren verwijderden namelijk hun Instagram-account.

Justin Bieber

Justin verwijderde een tijdje geleden z’n Instagram nadat hij meerdere malen had gevraagd om op te houden met de haat comments richting zijn toenmalige vriendinnetje Sofia Richie. Veel fans dachten dat het een stunt van korte duur was en dat Justin zijn Instagram vanzelf wel weer openbaar zou maken maar tot op heden is dit niet gebeurd.

37376cc100000578-3742765-image-m-27_1471333278249

Kendall Jenner

Vandaag schokte Kendall de wereld door ineens haar Instagram met maar liefst 68 miljoen volgers te verwijderen. De precieze reden hierachter is nog steeds niet bekend. Opvallend is het zeker, aangezien Kendall veel modellenklussen binnenhaalde omdat ze zoveel volgers had. De vraag is dus of dit geen grote gevolgen voor haar carrière heeft.

Kim Kardashian

Kim verwijderde haar Instagram niet, maar na de overval in Parijs heeft ze tot op heden nog niks van zich laten horen of zien op Instagram. De vraag is nu of en wanneer ze de stilte zal doorbreken. Zal ze haar kleine zusje volgen en ook alles verwijderen? En als Kim, de queen of social media, haar Instagram verwijdert wie zullen er nog allemaal volgen?

Ed Sheeran

Ook Ed verwijderde zijn Instagram niet helemaal maar heeft al bijna een jaar niks meer geplaatst. Dit was een bewuste keuze omdat hij een tijdje uit het publieke oog wilde verdwijnen en aan z’n nieuwe album wilde werken. De vraag is nog steeds wanneer dat album er gaat komen. De kans is wel groot dat we dan weer een teken van leven zullen zien van Ed op social media. Nog even afwachten dan maar.

Wat denk jij? Is er een nieuwe trend in gang gezet? Welke celebs gaan er nog volgen?