Brrr, met deze koude temperaturen wil je niets liever dan met een kop warme thee en een deken op de bank hangen. En dan natuurlijk Netflix kijken! Vergeet daarbij vooral niet om de app ervan te checken, want die heeft namelijk een update gehad waardoor Netflixen nóg chiller is geworden! Lees snel verder om te ontdekken wat dat is!

Je hebt vast wel je favoriete serie, maar toch is het handig om op de hoogte te blijven van series en films die komen en gaan op Netflix. Vooral als je favoriete serie bijna is afgelopen, wil je natuurlijk graag weten of er nog weer een nieuwe serie tussenzit die jij perse moet kijken. Gelukkig is dat nu heel erg makkelijk geworden dankzij de nieuwe update.

Chille update

De Netflix app ondergaat een hele make-over waarbij er veel grote veranderingen komen kijken. Die veranderingen zijn zowel bij Android-toestellen als bij iPhone zichtbaar, alleen zie je bij de laatstgenoemde nog niet alle wijzigingen. Gebruikers van Android hebben dus geluk, zij kunnen er namelijk het eerste gebruik van maken. Ben je een Apple gebruiker? Wees niet getreurd, de update voor IOS volgt vermoedelijk niet veel later.

netflixen

Belangrijkste nieuwe optie

De app heeft een nieuwe knop toegevoegd, namelijk ‘Binnenkort’. Deze is erg handig, want hier zal te zien zijn titels Netflix de komende tijd zal toevoegen aan het bestaande aanbod. Dat zullen titels zijn die de komende twee weken verwacht worden. Per titel zal er ook automatisch een klein fragment worden afgespeeld, zodat je meer informatie krijgt.

Wij vinden het in ieder geval heel handig. Netflix geeft trouwens niet alle releases vrij, het zullen voornamelijk Netflix Originals zijn waarvan de verwachte releasedatum getoond wordt. Van aangekochte titels worden de releasedata vaak tot vlak voor de release geheim gehouden.

Deel dit met iedereen die net als ons Netflix lover is en het echt moet weten!