Heb je een nieuw huis gekocht? Of wil je juist je huis een make-over geven? Dan kun je je huis op een leuke manier met schilderijen opfleuren. Heb je geen ideeën of inspiratie? In dit artikel geven wij je leuke tips!

Happy Painting

Happy Painting helpt mensen herinneren hoe belangrijk het is om te genieten van de kleine dingen, maar ook dat je zelf je eigen geluk kunt maken. In 2018 zijn zij een eigen webwinkel gestart en nu zijn zij uitgegroeid tot de grootste Diamond Painting webwinkel in Nederland en België. Hoe tof is dat? Nu verkoopt Happy Painting niet alleen diamond paintings ook paintings op internationaal niveau. Je kunt dus ook leuk een diamond painting cadeau doen aan familie en vrienden in het buitenland. 

Diamond Painting foto

Diamond Painting foto

Bij Happy Painting kun je voor een Diamond painting foto kiezen. Hier heb je die optie om geheel zelf je lijsten in te vullen. Zo kun je van jezelf, familie en vrienden in lijstjes krijgen. Daarmee kun je een herinneringen muur creëren. Let op dat je je schilderijen tot maximaal 2 tot 15 centimeter uit elkaar hangt. Hoe minder lijsten je hebt, hoe dichter bij je ze elkaar kunt hangen. Dat is de “algemene”regel. Dit zorgt er voor dat je een geheel maakt. Mocht je niet weten welk formaat je het beste kunt kiezen? Op de website wordt aangegeven welk formaat het meest gekozen is. Wanneer je voor een klein formaat kiest, dan kan het zo zijn dat de afbeelding niet veel details heeft. 

Dier diamond painting

Ben je een dierenliefhebber? Dan kun je bij Happy Painting een dier diamond painting kopen. Ook als je even geen inspiratie hebt, kun je met paintings van dieren een mooie wand maken. Ook bij een dieren wand kun je de foto’s het beste op 2 tot 15 centimeter uit elkaar hangen. Je kunt uit verschillende dieren zoals: olifanten, leeuwen, pauwen, panda’s vlinders en veel meer kiezen. Voor elke dierenliefhebber zit er wat tussen.

Happy Painting is dus een bedrijf dat sinds 2018 diamond paintings verkoopt. Zij zijn momenteel de grootste in hun branche in Nederland en België. Ook kopen zij diamond paintings op internationaal niveau. Je kunt kiezen voor een diamond painting foto naar eigen keuzen of je kunt kiezen uit het dier diamond painting assortiment. Zo kan iedereen ervan genieten! Wat voor diamond paintings ga jij uitkiezen?