Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… het duurt nog een paar dagen voordat sinterklaas weer in Nederland aankomt en we kunnen het eigenlijk niet ontkennen dat we ieder jaar nog van het feest genieten. De tijd van warme chocolademelk, pepernoten en gezelligheid. En het is ook nog eens de ideale gelegenheid om met vrienden/familie bij elkaar te komen. Daar kunnen cadeaus natuurlijk niet bij ontbreken. Geen inspiratie voor je verlanglijstje? Lees dan snel hieronder verder.

Gepersonaliseerd telefoonhoesje

Budget: tien á twintig euro

Eens in de zoveel tijd vinden we het leuk om onze telefoon een beetje op te pimpen met een hip telefoonhoesje. Is jouw hoesje aan vervanging toe? Zet dit dan op je verlanglijstje. Niet alleen is het een functioneel cadeau, omdat het je telefoon beschermt, maar het is ook nog eens een hip item. Er zijn nu steeds meer webshops waarbij je zelf een telefoonhoesje kan personaliseren. Je kan dan bijvoorbeeld een patroon kiezen voor je hoesje en daarna je naam of initialen eraan toevoegen. Hoe leuk is dat?

Suntanned in de winter

Budget: twintig á dertig euro

Met de koude grauwe dagen kan onze huid wel een oppeppertje gebruiken. We verliezen nu alweer langzaam ons gebruinde kleurtje van afgelopen zomer terwijl we dit natuurlijk het liefst willen behouden. En wat zijn wij blij dat hiervoor een wondermiddel bestaat, namelijk zelfbruiner. Bij de drogisterijen is er een uitgebreid assortiment aan zelfbruiners. Met behulp van een zelfbruiner-washand ben jij tijdens de kille dagen toch nog sunkissed-proof. Een ideaal cadeau om op je verlanglijstje te zetten ;).

Adventskalender

Budget: alle prijscategorieën

We kennen vast allemaal nog wel de adventskalenders die we vroeger als kind kregen. Iedere dag in december mochten we een vakje uit de kalender openmaken en daar zat dan een chocolaatje achter verscholen. Steeds meer winkels nemen dit concept over en verkopen adventskalenders voor iedere leeftijdscategorie. Zo zijn er adventskalenders die gevuld zijn met make-up, sieraden of doucheproducten (van Rituals bijvoorbeeld). Maar de adventskalender waar wij toch heel enthousiast van worden is die van de Aldi. Dit jaar verkoop de supermarkt namelijk een kalender gevuld met wijn. Hoe geweldig klinkt dat? Lekker maar ook origineel om op je verlanglijstje te zetten.

Gezamenlijk cadeau

Budget: alle prijscategorieën

Woon je al op jezelf met je vriend/vriendin? Zet dan iets op je verlanglijstje voor bijvoorbeeld jullie huis. Dit is de ideale gelegenheid om die vaas te vragen waar jullie al een tijdje over nadenken. Of vraag een spel die jullie met het hele gezin kunnen spelen.

Vind je het lastig om een cadeau te bedenken voor je vriend? Klik dan hier voor inspiratie.