Laat de naam Geraldine Kemper vallen en iedereen weet direct wie je bedoelt. Ja die blonde presentatrice van BNN. Naast presentatrice voor meerdere tv-programma’s mag ze zich sinds deze week ook ontwerper noemen. Geraldine heeft namelijk haar eigen kledinglijn gelanceerd!

Heb jij de zomer nog niet in je bol? Na het zien van de kledingcollectie van Geraldine Kemper zeker wel!

Eerste kledinglijn

Het is voor Geraldine de eerste kledinglijn die ze lanceert en stiekem hopen wij nu al op meer collecties. Haar merk, OSCAR & JANE, heeft zij namelijk heel goed weten neer te zetten. Zelf wilde de presentatrice met haar kledinglijn een festival-vibe creeren. En dat is haar goed gelukt! Bij het zien van de collectie krijgen wij namelijk meteen zin om van een festival in de volle zon te genieten.

De collectie bestaat uit kleding waarin je lekker kan bewegen en dansen en zit vol met vrolijke, kleurrijke printjes. Voor alvast een korte sneak peak kun je hieronder kijken.

OSCAR & JANE

Waarschijnlijk vraag je je nu af hoe ze bij de naam van het merk gekomen is. Nou dat zit dus zo: als Geraldine een jongen was geweest, had zij de naam Oscar gekregen. Jane is haar tweede naam, en daarom heeft ze besloten om die twee namen samen te voegen. You nailed it girl!

Ben jij benieuwd naar de collectie? Neem dan zeker even een kijkje op haar website!