Elke vrouw kent het wel; je wordt wakker met een slecht kapsel en het is voor de rest van de dag ook niet meer te redden. Hoe ergerlijk dit ook kan zijn, hoeft dit heus niet ‘het einde van je dag’ te betekenen. In een handomdraai creëer jij toch nog een trendy kapsel waar jij je bad hair day achter kan verschuilen. Benieuwd hoe? Bekijk dan deze tips hieronder.

#1 Droogshampoo

Geen tijd in de ochtend om je haren te wassen? Pak dan een droomshampoo erbij. Super simpel en je creëert binnen no-time een volumineus kapsel.

#2 De rommelige knot

Een messy bun is de perfecte haarstijl voor als je haren niet willen zetten. Toupeer je haar eventueel nog wat en you are ready to go.

#3 De half opgestoken look

De halve knot is de laatste tijd niet meer weg te denken. Zowel voor lang- als korthaar en het geeft je een stoerdere look.

#4 Een bandana

Is je haar helemaal niet meer te redden? Dan is een bandana altijd nog een goede oplossing. Het verbergt een deel van je haar en zorgt voor een fashionable look.

#5 De ‘wet hair look’

Aan een vet kapsel valt vaak niks meer te redden. Probeer het niet verder te verschuilen maar accentueer het juist door je haren naar achter te strijken. Praktisch en trendy ?.

#6 Volumepoeder

Last van slierterige haren die telkens voor je gezicht hangen? Geef je kapsel dan een volume boost met volumepoeder. Je haar wordt er stugger van en zorgt voor ervoor dat je haar de hele dag goed zit.

Easy, snel te creëren maar vooral trendy. Good luck ?