We kunnen er niet meer omheen: de neon trend. Het straatbeeld wordt volledig overgenomen door onder andere fluoriserende pakken, tops, truien en accessoires. Alleen is het soms nog lastig om de opvallende kleur te combineren. Wij hebben wat inspiratie voor jou op een rijtje gezet hoe je de neon trend kan combineren.

Do’s en don’ts

De neon kleur is een echte eyecatcher, zorg dus dat de aandacht daarop gefocust blijft. Wanneer jij een neon trui combineert met een panterprint jas en een lakleren broek, wordt het allemaal too much. Houd de outfit daarom in balans om één opvallend item per keer te dragen.

Classy with a twist

Neon kleuren kan je eindeloos combineren, het leuke is dat je er allerlei soorten stijlen mee kan creëren. De meeste mensen zijn nog ietwat terughoudend met de opvallende kleur maar zelfs voor op de werkvloer is de neon trend perfect te combineren. Maak je outfit wat chiquer door je neon top te dragen met een zwarte blazer en elegante hakken. Met een nonchalante knot en sieraden stijl jij je outfit af en ben je ready to go!

Hoe kan je de neon trend combineren?

Girls wanna have fun

Zeker wanneer de lente dagen er weer aankomen, willen we onze outfits graag wat luchtiger maken. Geef een speelse twist aan je outfit om een neon ruffle skirt of jurkje te combineren met een oversized spijkerjasje en biker boots. De combinaties van de neon trend zijn eindeloos en zo heb je een speelse, stoere en vrouwelijke outfit in één.

Combinaties neon trend

Streetstyle

De laatste jaren is het straatbeeld flink veranderd en is eigenlijk niks meer te gek op fashion gebied. Printjes, velvet, grote sieraden en dus ook de neon trend… alles mag en alles kan. Met een streetstyle look mag het wel een beetje urban en nonchalant ogen. Combineer bijvoorbeeld een oversized neon sweater met opvallende sneakers.

Zo draag je neon

En voilà, zo draag je neon!