Als je vegan bent wordt het leven steeds leuker en beter. Er worden namelijk steeds meer vegan-vriendelijke dingen bedacht. Naast vegan voedselmogelijkheden bestaan er nu ook vegan schoenenlijnen! Dr Martens heeft zo’n lijn al een tijdje maar echte sexy, vegan schoenen hebben wij nog niet eerder gezien. Gelukkig is daar Kat von D, bekend van TLC’S televisieprogramma LA Ink, die haar eigen handgemaakte schoenenlijn is begonnen!

Kat von D

Wie het programma LA Ink kent, zal Kat von D daar dan ook meteen aan linken. Zij is misschien wel een van de bekendste vrouwelijke tattoo artists ter wereld. Naast haar werk als tattooeerster heeft Kat voor een tijd terug ook al haar eigen vegan make-uplijn uitgebracht. Maar daar blijft het niet bij! Ergens dit jaar komt namelijk ook haar eerste vegan schoenenlijn uit!

Vegan schoenen

Kat von D heeft vorig jaar al een keer laten vallen dat ze graag haar eigen schoenenlijn uit zou willen brengen en nu hebben wij dus eindelijk meer info! De schoenenlijn bestaat namelijk uit 28 paar, die elk handgemaakt zijn. En voor iedereen zit er wel iets tussen: van platform schoenen tot aan sneakers. Zelfs unisex schoenen zitten er bij! Kan het nog toffer worden?! Ja dus, want de schoenen zullen ook internationaal te bestellen zijn!!!

Wanneer de schoenen precies uitgebracht zullen worden, is nog niet duidelijk. Maar zodra dat bekend is zullen wij jullie op de hoogte brengen! Voor nu alvast een kleine selectie om bij weg te dromen!

Wat is jouw reactie op de collectie tot nu toe?