De zomer is alweer in aantocht en wie tijdig in shape wil zijn die begint het beste op tijd met de voorbereidingen. Hoe ga jij voor die prachtige summer body? We zetten een aantal toffe tips voor je op een rijtje waarmee je stralend de zomer doorkomt. Bekijk welke tips bij jou passen, stel je doelen en ga voor resultaat!

Winterkilo’s verliezen

Natuurlijk kan het zo zijn dat je in de winter wat kilo’s bent aangekomen en dat je deze maar al te graag kwijt wil om weer in die mooie jurkjes van afgelopen zomer te passen. Of dat je sowieso al een tijd gewicht wil verliezen en dat je dit jaar er echt voor gaat! In dat geval is het zaak om tijdig te beginnen met je afvalplan. Het is namelijk gezonder en voor de lange termijn effectiever om op een gezonde manier af te vallen, dan een last minute crash dieet te volgen. Laat wat vaker die ongezonde snacks staan en probeer dagelijks minimaal 60 minuten intensief te bewegen. Dit zou een goede basis moeten zijn voor het verliezen van gewicht. Krachttraining is daarnaast overigens aan te raden, omdat je hiermee én meer spieren kweekt én dat die ook nog eens ervoor zorgen dat de verbranding van vet sneller verloopt. Oh ja, niet vergeten, zorg dat je ook altijd voldoende water drinkt!

Gewenste cupmaat

Niet iedereen is tevreden over de borsten en dat heeft al veel vrouwen onzeker gemaakt. Droom je echt van een grotere boezem, dan kun je een borstvergroting overwegen. Dit kan door middel van siliconen, alsook door lipofilling (borstvergroting met eigen vet). Met deze laatste optie kunnen de borsten één cup vergroot worden. Siliconen bieden grotere mogelijkheden en geven tevens dat volle en ronde resultaat, wat veel dames prefereren.

Volle bilpartij

Volle bilpartij

Ook volle billen groeien qua populariteit in het hedendaagse modebeeld. Wie tijdig begint met dagelijks squatten en lunges oefeningen die kan fantastische resultaten behalen. Het kost je wat moeite, maar dan heb je ook wat. Toch is door middel van krachttraining niet iedere vorm en omvang te bereiken. ‘Steeds meer dames kiezen dan ook voor een Brazilian Butt Lift’, zo merkt Wellness Kliniek op. Deze gespecialiseerde kliniek voert jaarlijks meerdere bilcorrecties, alsook borstvergrotingen uit. De BBL ingreep neemt zo’n 90 minuten in beslag en het herstel vindt normaliter al plaats binnen drie dagen tot een week.

Corrigerende kleding

Wie niet onder het mes wil en niet uren in de sportschool wil zwoegen, kan ook nog gebruik maken van corrigerende kleding. Bijvoorbeeld corrigerend ondergoed voor de buik, waardoor je van extra ondersteuning geniet en ook nog eens in dat strakke zomerjurkje kunt stralen. Daarnaast zijn er push-up bh’s, maar ook het tegenovergestelde: minimizer bh’s. Zo kun je je borsten dus optisch groter of kleiner laten lijken. Wil je breder lijken, dan is kleding met horizontale strepen een goede optie, voor dunner en langer lijken kies je beter voor kleding met verticale strepen.

Stralende summer glow

De zomer is voor velen pas echt begonnen nadat de huid een eerste bruin tintje heeft gekregen. Je hoeft echter niet te wachten tot de zon vol schijnt, want je kunt ook een spray tan doen of zelfbruiner gebruiken. Zorg er daarnaast voor dat je tijdens het zonnen altijd goed de huid insmeert met zonnebrand. Je wilt immers rimpels, huidbeschadiging en andere (ernstige) aandoeningen voorkomen, zowel nu als in de toekomst.

Trots op je lichaam

Tot slot willen we benadrukken dat het van belang is om trots te zijn op je lichaam. Wie zelfvertrouwen uitstraalt die ervaart een beter welzijn. Geen onzekerheid: als anderen naar je kijken is dat in positieve zin, niet in negatieve zin. Iedereen mag er zijn, of je nu dun, stevig, kort, lang, plat of curvy bent. Staar jezelf niet plat of perfecte Insta kiekjes van anderen, want deze zijn meer dan eens bewerkt. Jij mag er zijn!