De haartrends volgen elkaar op razend snel tempo op. We kunnen het bijna niet meer bijhouden. Als je elke trend zou willen proberen zou je voortaan in de kappersstoel moeten gaan wonen. Ook zijn we niet allemaal Kylie Jenner of Eva Simons. Wij moeten in ons dagelijks leven  gewoon naar werk of school met ons nieuwe kapsel. Daarom is de nieuwste trend op het gebied van haar ideaal! De hidden rainbow, we leggen het even voor je uit.

Veel vrouwen zullen zich herkennen in het feit dat ze op sommige momenten graag de show willen stelen. Terwijl ze op andere momenten, zoals bijvoorbeeld bij het ontmoeten van je schoonouders, niets liever willen dan normaal overkomen. Voor al deze vrouwen is de hidden rainbow ideaal. Het fijne van deze trend is namelijk dat je zelf kan bepalen wanneer je wil dat de regenboog zichtbaar is.

Tijdens Amsterdam Open Air of bij de verjaardag van je hipstervrienden steel jij de show met je kapsel door je haren half op te steken en de regenboog z’n werk te laten doen. Terwijl je tijdens het kerstdiner of de begrafenis van je oma heel makkelijk ‘the girl next door look’ kan omarmen omdat je dan je regenboog gewoon kunt verstoppen.

De trend schijnt in London begonnen te zijn maar verovert op dit moment de hele wereld. Overigens is het verven van een regenboog best pittig en kost het behoorlijk wat tijd en verzorging om de kleuren zo mooi te houden. Maar mocht je altijd hebben gedroomd van een carrière als eenhoorn of my little pony dan is dit je kans!

Als je het toch een te heftige look vindt dan is het misschien een idee om clip-in extensions in alle kleuren van de regenboog te kopen. Zo kun je alsnog deze look rocken zonder dat je er permanent aan vast zit. Hoogstwaarschijnlijk dient zich namelijk over een maand alweer een nieuwe haartrend aan.

foto: Daily Mail