Denk je dat een trainingsbroek alleen voor thuis is? Wrong! Je track pants mogen ook buiten het huis gezien worden. We hebben het dan niet over je standaard joggingbroek, maar over het elegante zusje. Deze hippe track pants hebben meer weg van een pantalon en zijn vaak voorzien van één of meer strepen aan de zijkant.

Bloggers, influencers en modellen zijn al gespot in deze comfy trend en nee niet op weg naar de supermarkt ;). Wij zochten de leukste trackies voor je uit en daar zitten er ook een paar tussen die je zo naar the office kunt dragen. Hoe? Dat vertellen we je aan de hand van een aantal handige tips!

How to wear: de hippe track pants

Office appropriate

Als jouw werkomgeving informele kleding toelaat is de track pants een leuke afwisseling op je standaard zwarte pantalon. Draag je die normaal met een sneakertje om het geheel wat meer casual te maken? Bij track pants is het juist heel stijlvol om er hakken onder te dragen. Vooral als de pijpjes wat wijder zijn, maak je je benen daar ook nog langer mee, bonus points! Style het af met een nette witte blouse en een colbertje en je hebt de perfecte on trend office outfit inclusief track pants!

Casual is key

De track pants blijft nou eenmaal een casual item, maar het ligt helemaal aan het model dat jij aanschaft. Een broek wat een kruising is tussen een pantalon en joggingbroek is in ieder geval een stuk makkelijker als je snel de deur uit moet om boodschapjes te halen. Je hoeft alleen je meest comfortabele trui erboven te dragen en je favoriete sneakers en je bent ready to go. Heb je een afspraak in de stad maar geen zin om die heerlijke track pants uit te trekken? Een gestreepte top met lange mouwen of een blouse met ruffles en een nette jas zijn de oplossing! Je levert niks in op comfort maar ziet er toch op en top stylish uit.