Je ziet ze bijna overal op straat voorbijkomen: barets of capjes. Het is een vrouwelijk hoofdaccessoires wat je outfit helemaal afmaakt. De baret straalt meer elegantie uit en de cap wordt vaker gedragen als stoerder item. De berets en caps zijn eindeloos te combineren en dat maakt het juist erg speels.

Combineren

De baret is afkomstig uit Frankrijk. Vroeger werd het hoofddeksel vooral gedragen voor speciale gelegenheden of door mensen met een belangrijke functie. Dat is op dit moment niet meer van toepassing. Een baret is vaak gemaakt van wol, hierdoor is het ook fijn om te dragen in de winter. Een baret geeft net die elegante touch aan je outfit. Combineer bijvoorbeeld een rokje met een trench coat en maak het af met een baret. Als je outfit veel neutrale tinten heeft kan je juist los gaan met de baret, kies bijvoorbeeld een fel rode.

Een cap maakt je outfit daarentegen juist stoerder. Combineer een oversized spijkerjack met een flared pants met daarbij een cap. Hiermee maak jij een fashion statement en ben jij hipper dan hip.

?

A post shared by Danique Bossers (@mw_danique) on

@andreabenhamou in our “WOLVES” shearling Jacket ?

A post shared by W R S T B H V R (@wrstbhvr) on