Van dakloze junkie en ex-gevangene naar miljonair en sap-tycoon. Het kan! Het levende bewijs is Khalil Rafati. Dertien jaar geleden was hij dakloos en verslaaf aan heroïne. Hij was ernstig vermagerd, zijn lichaam was bedekt met zweren en hij woog nog geen 50 kg. Nu is hij miljonair.  

Khalil Rafati is de eigenaar van Sunlife Organics, een keten gespecialiseerd in sappen en smoothies met meerdere vestigingen in Los Angeles. Zijn leven is een achtbaan geweest. Rafati, geboren in Ohio, vluchtte naar LA om te ontsnappen aan seksueel misbruik. Hij richtte snel en succesvol zijn eigen bedrijf op. Rafati verkocht sportwagens en kon onder andere Slash en Elizabeth Taylor tot zijn clientèle rekenen. Toch dealde hij daarnaast wat in drugs, om een centje bij te verdienen. Na enige tijd kwam hij in aanraking met heroïne, wat hem de jeugd gaf die hij altijd gemist had. Al snel werd recreatief gebruik een verslaving en werd het hem in 2001 bijna fataal.

In 2003 zat hij totaal aan de grond. Dieper zinken kon niet meer. Hij gooide het roer om en startte een gezond leven. Hij kickte af, begon te sporten en leefde sober. Maar de echte omslag kwam toen hij kennis maakte met superfoods en sappen. Hij voelde zich in snel tempo héél veel beter! In een afkickkliniek maakte hij sappen en smoothies voor (ex-) verslaafden. Het was daar waar zijn signatuur-smoothie ‘The Wolverine’ ontstond; een smoothie die kracht en verjonging gaf aan de patiënten.

Het nieuws over Rafati’s super-smoothies ging als een lopend vuurtje door Malibu. Niet alleen patiënten in de afkickkliniek bleken dol op deze smoothies. Van heinde en verre vroeg men erom. Op dat moment besloot hij Sunlife Organics -met financiële hulp- te starten. Zijn doel: ‘love, heal and inspire’. Om daad bij het woord te voegen neemt hij mensen aan, die de hulp kunnen gebruiken die hij dertien jaar geleden zo ontzettend nodig had.