Anno 2018 zijn steeds meer mensen op de vegan tour bezig en eten zij glutenvrij, waardoor veel merken hun recepten aan moeten passen. Zo ook Baileys. Daarom hebben de makers van de koffielikeur bedacht om een likeur op basis van amandelmelk op de markt te brengen. Good job Baileys!

Baileys Almande

De originele Baileys heeft een combinatie van whiskey, room, cacao, vanille en natuurlijk alcohol waardoor het romig smaakt. Een erg lekkere combi, maar helaas niet voor de mensen die geen zuivel willen of mogen. Dat is ook een reden dat steeds meer mensen hun drankje laten staan. Gelukkig komt Baileys nu met een nieuwe variant: de Baileys Almande. Bij deze variant is de room vervangen door amandelmelk. Verder bevat ie nog amandelolie, amandelextract, rietsuiker, water, vanille en natuurlijk whiskey.

Nog meer goed nieuws

Dat is echter niet het enige goede nieuws. De vegan Baileys is namelijk ook gluten- en lactosevrij! Zeg dus maar gerust drie vliegen in één klap! Ben je op dieet en daardoor bang dat je deze likeur van je lijstje moet schrappen? Maak je geen zorgen, het vegan drankje bevat namelijk per glas 67 calorieën. Dat is bijna de helft minder dan van de originele Baileys, die per glas 130 calorieën bevat.

Kopen, kopen, kopen

Ben je benieuwd hoe de nieuwe likeursmaak smaakt en wil je ‘m graag kopen? Dat kan dan vanaf 1 maart! Mocht je ‘m online willen bestellen, dat kan dan hier!