Elke vrouw is tegenwoordig zo onderhand vergroeid met haar smartphone. Maar verder dan Instagram, Snapchat en Facebook kijken veel vrouwen niet als het over apps gaat. En dat is heel jammer want er zijn genoeg leuke apps te vinden waarvan jij niet wist dat ze bestonden maar wel hartstikke handig zijn. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

1. Hopper

Zoek je een vliegticket? Deze app scant alle aanbieders en geeft jou de beste deal. Dat niet alleen, als je over een aantal maanden pas reist dan checkt deze app wanneer je het beste kunt boeken. Hij weet dus precies of er nog aanbiedingen gaan komen of dat het vliegticket misschien juist duurder wordt. Ook krijg je een melding als het tijd wordt om te boeken of als er plots een hele goedkope aanbieding is.

2. Wunderlist

Wunderlist is de digitale versie van je to do-lijstje, alleen biedt het veel meer opties. Je kunt namelijk je lijst verdelen met meerdere personen waardoor je goed overzicht hebt wie aan welke taak werkt. Ook kun je jouw to do-lijstjes onderverdelen in bijvoorbeeld werk, school en privé. Daarnaast kun je een alarm zetten en synchroniseert de app met je laptop.

3. Etsy

Elke vrouw houdt van shoppen en daarom kon een shopping-app niet ontbreken in deze lijst. Etsy geeft je de mogelijkheid om tweedehands kleding van over de hele wereld te shoppen. Uiteraard kan je zelf je kledingkast ook via Etsy verkopen.

4. Seven Minute Workout

Wij hebben natuurlijk niet altijd tijd om uren te zwoegen in de sportschool. Deze app is daar de ultieme oplossing voor. In zeven minuten train je werkelijk alle spieren in je lichaam en voel je je weer helemaal energiek. Uiteraard is het geen vervanging voor een uur keihard trainen in de sportschool. Maar alle kleine beetjes helpen. Daarnaast ben je in zeven minuten gegarandeerd helemaal kapot.

5. My Period

Tja, elke vrouw heeft er maandelijks last van en niets is natuurlijk zo vervelend dan er achterkomen dat je geen maandverband of tampons hebt ingepakt. Deze app schat op basis van je vorige drie cyclussen in wanneer en hoelang je ongesteldheid komt. Overigens zijn er rond dit onderwerp nog vele andere handige apps te vinden. Bijvoorbeeld ook als je zwanger wil raken en wil weten wanneer je ovuleert of als je juist de anticonceptiepil niet meer wil vergeten.

There you have it! Vijf apps die hartstikke welkom zijn in het leven van elke vrouw. Heb jij nog suggesties voor apps die eigenlijk niet in de dit lijstje mogen ontbreken? Laat het ons dan weten!