Nike laat op een vernieuwende manier weer eens van zich horen. Waarmee dan? Horen wij jullie jezelf al afvragen. Simpel: de Nike Tech Fleece productlijn is een schot in de roos en verwarmt al vele dameslichamen op een sportieve en stijlvolle manier. Deze kledingcollectie betekent veel meer dan sportiviteit. We zetten vijf redenen achter elkaar om de toenemende populariteit te verklaren. Waarom kopen steeds meer dames Nike Tech pakken?

Nike

Bron afbeelding: TY Lim / Shutterstock.com

Ontwerp

Allereerst is daar het ontwerp van de sportswear artikelen. Deze zijn allemaal strak, modern en verre van typisch sportief. Wat we daarmee bedoelen? Of je nou een hoodie, een vest, een broek of een windrunner koopt: stuk voor stuk zijn het modieuze producten die duurzaam zijn en bovendien hartstikke trendy. Bij de Tech Fleece lijn laat Nike weer eens zien dat het veel meer te bieden heeft dan louter sportkleding. Iets voor alledaags, hip gebruik.

Bijzondere materialen

De gebruikte materialen zijn bijzonder. Zo heeft Nike sherpafleece en scubamateriaal (in de capuchon) voor het ultieme comfort. Deze materialen prikken niet, schuren niet en zijn vriendelijk voor de huid. De scuba capuchon in de windrunner geeft een betere bedekking voor het bovenste deel van het lichaam. Niet alleen materiaal dat het beste biedt voor de huid dus. Ook materialen die zorgen voor de juiste bescherming van het lichaam.

Veelzijdig te gebruiken

Door naar de derde reden: Nike Tech Fleece kleding is voor allerlei gelegenheden. Daarmee maakt Nike echt het verschil. Werp alleen al eens een blik op de Windrunner. Dit is gebaseerd op het traditionele ontwerp van een trainingspak en dan verrijkt met een ultra moderne stijl. Zeker is dat het pak te gebruiken is voor een sportieve work-out, maar het gaat veel verder. De combinatie die de Windrunner biedt is voor een relaxte dag in de stad, voor een borreltje drinken met een vriendin, voor een citytrip, of een vakantie. Met die elegante verschijning misstaat de Windrunner niet als alledaagse moderne outfit. Waarbij Nike overigens drie verschillende kleurencombinaties biedt: grijs wit, zwart wit en roze wit. Niet te expressief, wel degelijk aanwezig. De Windrunner is voor de zelfverzekerde vrouw.

Comfort

Comfort is de standaard bij de Tech Fleece van Nike. En dat element benoemen we maar wat graag als vierde reden voor deze productenlijn. Een dames vest heeft een langere achterzoom voor meer stijl en bedekking. De voorzijde van het vest heeft een asymmetrische ritssluiting om het makkelijk aan en uit te trekken. Zijzakken geven je de mogelijkheid om waardevolle spullen in op te bergen en het vest heeft zelfs binnenzakken. Ook de Windrunner heeft die zijzakken en de achterzoom voor extra bedekking. Een volledige ritssluiting in de jas maakt het makkelijk om de Windrunner aan en uit te trekken.

Tot slot, de producten bieden warmte en zijn licht tegelijk. Die uitzonderlijke combinatie is onderscheidend voor deze lijn. Het materiaal voelt, zowel aan de binnen- als de buitenkant, warm, licht en zacht aan. De fleece materialen geven extra bedekking voor het lichaam en er zijn geen laagjes verwerkt in de kleding.

Al met al kun jij er dus ook weer op uit, met die Tech Fleece producten van Nike. Waar sportiviteit overgaat in modern en hip.