Een hoogwaardig toilet is een onmisbaar onderdeel van elke luxe badkamer. Het is echter belangrijk om het juiste type toilet te kiezen voor zowel je gemak als comfort. Er zijn belangrijke kenmerken van een goed toilet, van waterbesparing en comfort tot duurzaamheid en betrouwbaarheid waar je naar moet kijken. Een efficiënt toilet zorgt niet alleen voor comfort, maar zorgt er ook voor dat je er op de lange termijn niet veel problemen mee zult hebben.

Dubbele spoeling

Een dubbele spoeling is een van de kenmerken van een modern toilet. Deze gebruikt minder water in zijn kleinere spoeling, wat je zowel geld als tijd bespaart. Deze toiletten zijn ontworpen om minder water te verbruiken dan een standaard toilet bij het doorspoelen van kleine hoeveelheden afvalmateriaal. Een toilet met dubbele spoeling gebruikt minder water per spoeling, afhankelijk van het model. Toiletten met dubbele spoeling zijn er in twee hoofdtypen: drukknop- en zuigerbediening. Drukknop systemen hebben meestal twee knoppen aan de onderkant van de tank. Bij systemen met zuigerbediening is er slechts één knop, maar deze beweegt naar behoefte op en neer.

Goede waterstroom

Om de optimale waterstroom voor uw toilet te bepalen, moet je het vloeistofvolume meten dat het kan verwerken. Om dit te doen, vul je je toilet met een liter water en meet je hoe lang het duurt om door te spoelen. De ideale tijd is minder dan 1 minuut. Meet vervolgens de hoeveelheid ruimte tussen elke spoelknop op je huidige model. Meet vervolgens hoeveel centimeter er tussen zit op een standaard bidet.

Goede waterstroom

Waterloze val afdichting

Een waterloze sifon afdichting is een uitstekende manier om je huis geurvrij te houden. Een waterloze zeehond bevat geen water en dus geen geur. Dit type trap afdichting is eenvoudig te reinigen en te vervangen, zodat je in een handomdraai van die geur af bent. Het is ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen wanneer je het nodig hebt, maar geen tijd hebt om iets anders te doen. Waterloze vallen zijn milieuvriendelijk, wat betekent dat ze niet bijdragen aan problemen met vervuiling of afvalbeheer, zoals traditionele vallen doen.

Laag geluidsniveau

Een van de eigenschappen van een goed toilet is dat het stil moet zijn. Een geluidsarme, stille spoeling is een ideaal kenmerk van een badkamerarmatuur. Als je je toilet meerdere keren per dag gaat gebruiken, dan is het een goede optie om er een te hebben die bij elk gebruik minimaal geluid maakt. Er zijn veel toiletten die beweren stil te spoelen of ultrastil te zijn, maar dat niet echt waarmaken.