We hebben deze week weer een superleuke nieuwe webshop of the week. Dit keer laten we je kennis maken met Concept WOAD. Een webshop ontstaan uit een schoolproject en opgericht door twee girlbosses!

De girlbosses achter deze webshop zijn Mila de Waal en Sanne Thomas. Sanne’s liefde voor mode en Mila’s passie om een klein idee tot een groot succes te maken zijn dé ingrediënten om deze webshop tot hét platform voor opkomende ontwerpers te maken. Waar ze in november begonnen met 3 ontwerpers zijn ze nu al bijna bij de 10.

WOAD Webshop

Een platform met unieke producten

Vanaf 1 april is de webshop live en zijn alle creaties van de ontwerpers te shoppen. Elke ontwerper heeft haar eigen talent en passie en dat is ook precies wat dit zo leuk maakt: het is elke dag weer een feest om deze creatievelingen op te speuren. De meiden doen dit speurwerk alvast voor jullie, zodat je op hun website gelijk kunt genieten van al dit moois bij elkaar.

Daarom shop je bij Concept WOAD

  • Platform voor ontwerpers
  • Fashion & lifestyle
  • Unieke handgemaakte producten
  • Eerlijke prijzen
  • Verhaal van ontwerper staat centraal
  • Met passie ontworpen
  • Veilig betalen met IDEAL

Wat betekent WOAD?

Woad staat voor wede, dat is een plant uit de kruisbloemen familie. Uit de plant kan een blauwe kleur genaamd pastel worden gewonnen. Pasteltinten zijn niet opvallend, wat zorgt voor meer ruimte voor de ontwerpers om op te vallen. De meiden zorgen er ook voor dat de onbekende ontwerpers opbloeien en groeien, net als de wede plant. Een originele naam waar veel zorg in is gestoken!

4 ontwerpers uitgelicht:

Hannah Hoek – wanddecoratie

Hoe mooi zien deze wandcreaties van Hannah Hoek eruit! Deze zouden wij echt wel aan onze muur willen hebben hangen! Hannah weeft alles zelf en doet dit onder de leuke naam de Weefteef.

Concept WOAD ontwerper Hannah Hoek

Noortje den Oudsten – illustraties

Supermooie illustraties met een fashion randje. Een leuk one of a kind cadeau om te geven aan de fashionista binnen je vriendinnen groep of familie. Noortje’s werk heeft zelfs al in een aantal exposities in Utrecht gehangen, super goed!

Concept WOAD ontwerper Noortje den Oudsten

Kelsey Franck – vilten tassen

Het begon als een hobby maar liep steeds meer uit op een onderneming. Kelsey maakt unieke tassen van vilt. Je kunt kant-en-klare tassen kopen maar ook een tas samen met Kelsey ontwerpen.

Concept WOAD ontwerper Kelsey Franck

Marion Cremers – illustraties

Leuke kaartjes, dan ben je bij Marion Cremers aan het juiste adres! Wie wordt er nou niet blij van regenbogen, flamingo’s en watermeloenen?

Concept WOAD ontwerper Marion Cremers

Benieuwd naar nog meer toffe ontwerpers? Neem dan zeker een kijkje op Concept WOAD!