Deze webshop of the week heeft eigenlijk geen introductie nodig, want fashion webshop Loavies kennen we allemaal! Het is dé webshop waar jij de laatste fashion trends zo je mandje in klikt! Meer weten over deze toffe webshop? Lees dan snel verder!

Wie Loavies op social media volgt, weet dat zij een grote social community hebben. Veel influencers (bloggers, vloggers, Instagrammers you name it) maken deel uit van deze community. Maar jij als klant ook! Loavies geeft waardebonnen weg onder customers die hun aankopen delen op social media. De webshop werd in november 2012 opgericht en is in iets minder dan vijf jaar  uitgegroeid tot één van de grootste musthave sites in Nederland, België en Duitsland.

Gewoon op de zolderkamer

Het begon allemaal op de zolderkamer van de ouders van Anna Meilink, één van de oprichters. Algauw werd de zolderkamer te klein en werd deze vervangen voor een anti-kraakpand. Anno 2017 heeft de webshop meer dan 10 medewerkers in dienst, zijn merken als Vila en Pieces verkrijgbaar, is er een Duitse site en zijn er plannen voor een Engelse webshop. Het bedrijf blijft vernieuwen en dat is ook wel nodig volgens Meilink: “We hebben heel wat copycats gezien die zelfs onze foto’s gebruiken, daarom moet je je blijven vernieuwen en onderscheiden.” (Emerce.nl)

Daarom shop je bij Loavies:

  • Elke week een nieuwe collectie
  • Je shopt de laatste trends
  • Wereldwijde verzending
  • Gratis verzending bij besteding van €75,-
  • Veilig online betalen met iDEAL, Paypal, Afterpay
  • Maak kans op €50 shoppingmoney door je Loavies item te delen op Instagram

Naast kleding shop je ook sieraden, beauty, interieur spulletjes en stationery op Loavies. Merken als Sleek, Barry M en W7 zijn verkrijgbaar in de beauty afdeling. En als je op zoek bent naar leuke kaartjes of een tof boek, dan ben je bij deze fashion webshoo ook aan het juiste web adres. Of je nou voor jezelf shopt of voor iemand, bij Loavies vind je gegarandeerd iets wat je naar huis wilt klikken!

Onze favoriete musthaves