Het is weer maandag! Wat betekent, tijd voor een nieuwe webshop of the week. Deze week is dat Roses Of Fashion, een webshop waar je terecht kunt voor trendy tweedehands dameskleding, accessoires en schoenen.

Roses of Fashion

Tweedehands kleding kopen heeft allang niet meer het label ‘dat kan echt niet meer’. Het is juist een hele duurzame manier om toch iets nieuws aan je garderobe toe te voegen. Vaak voor niet al te veel geld. Op Roses Of Fashion vind je tweedehands dameskleding, accessoires en schoenen. En het leuke is: heb je kleding wat je niet meer draagt en weg wilt doen? Dan kun je het naar Roses Of Fashion brengen of versturen en krijg je 40% van het bedrag terug als jouw item verkocht is in de webshop.

Daarom shop je bij Roses of Fashion

  • Hippe & trendy tweedehandskleding
  • Uitgebreid assortiment dameskleding, schoenen & accessoires
  • Makkelijk zoeken op kleine of grote merken
  • Goede prijzen voor goede tweedehandskleding
  • Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
  • Niet goed geld terug

Onze favorieten op Roses Of Fashion

Het zoeken op merk is een handige functie en zo vind je op Roses Of Fashion kleding van merken als Cora Kemperman, Zara, H&M, Vila, Vero Moda en Mango. Maar ook grote merken als Vanilia, Tommy Hilfiger, G-Star Raw en McGregor zijn er te vinden. De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items, maar gaat eerst nog door een grondige keuring voordat het op de webshop wordt geplaatst. Je kunt dus regelmatig nieuwe kleding vinden op Roses Of Fashion. En dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je ook nog 10% korting!

Mocht je met een grote lente schoonmaak bezig zijn in je kledingkast en heb je al een grote stapel met kleding dat weg kan? Overweeg het een keer niet naar het Leger des Heils of naar de kringloop te brengen, maar naar tweedehandswinkels zoals Roses Of Fashion. Zo kun je misschien ook nog iets aan je oude kleding verdienen!